ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bir Sultanın Dogusu part 1

  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Herkese iyi günler bu hikayede ki kişiler ve kurumlar tamamen hayal ürünü olup gerçekle bir alakası yoktur.

    Yıl 15 Haziran 2026.
    Türkiye eskisine göre tamamen güçlü ve teknolojik açıdan çok fazla güçlenmişti.
    Yozgat-Sorgun'da bulunan Uranyumun da bunda katkısı vardı. Ve bir çok Türk bilim adamı bunun için görevlendirilmişti.
    Başbakan Ragıp GÜÇLÜ dış ülkelerden uranyumu çıkarmak için gönüllü olan ülkeleri reddediyordu ve 'Bu uranyum sadece biz Türklere ait siz bundan hiçbir kar sağlayamıyacaksınız.' diyordu. En son Amerika zorlamaya başladı ve ısrarla katılmak istediğini belirtti. Buna sinirlenen Başbakan 'Siz sömürgeciler bu ülkeyi sömüremezsiniz.' diyerek rest çekti. Buna sinirlenen Amerika Türk düşmanı ülkeleri toplayarak bir toplantı düzenledi ve ordusunu toplamaya başladı.

    18 Haziran 2026
    Amerika ve diğer Türk karşıtı ülkeler karar almışlardı bu karar ise Türkiye ile savaşmaktı. Diğer bir değişle bu 3. Dünya Savaşı'nın işaretiydi. Fakat bu sefer savaş çok farklı olacaktı çünkü her iki orduda ki askerler yarı insan yarı kurttu.
    Başbakan Ragıp hemen Yüzbaşı Yiğit Demir'e haber verdi ve durumu anlattı. Yüzbaşı Yiğit hemen plan kurmaya koyuldu.

    23 Haziran 2026 Soğuk Savaş Rüzgarları Esmeye Başladı
    Yüzbaşı Yiğit çok farklı bir plan kurmuştu saldırıdan çok savunma yapacaktı ve bu işi çok az asker kaybı ile bitirmeyi planladı. İlk iş olarak sahil kıyısına yakın olan yerleşim alanlarında ki insanları daha güvenli olacağını düşündüğü iç bölgelere taşımaya başladılar. Ve planına göre de sahil kıyılarına kuracağı savunma hatları sayesinde az kayıpla düşmanı geri çekilmeye zorlayacaktı. Fakat Amerika da bu sırada boş durmuyor ve yeni bir kurt adam projesi üzerinde çalışıyorlardı. Bu yeni kurt diğerlerinden daha güçlüydü ve öldürdüğü insanların
    kanını içerek açılan yaralarını iyileştiriyordu.

    29 Haziran 2026 Yaklaşan Savaş ve Tehlike
    Amerika kısa sürede yeni kurt adamını yaratmıştı ve bu kurt adamın adı Asmon'du. Onu işkencelerle eğitmişti Amerikan Ordusu. Ve donanma yola çıktı. En geç 3 4 güne Türkiye kıyılarında olurdular. Türkiye'de bu sırada tüm savunma hatlarını bitirmiş ve Yüzbaşı Yiğit yeni planlar ve stratejiler kurmaya başlamıştı. İlk ve önemli planı ise İstanbul'u tamamen savunma altına almaktı çünkü burası asıl kurt adamın yaratılmıştı. En önemli üstler burada idi. Özellikle de Topkapı Sarayı altında bulunan araştırma merkezi idi.

    4 Temmuz 2026
    Amerikan ordusu Türkiye kıyılarına yaklaşmıştı ve bir kaç saat sonra karaya asker çıkardılar. Savaş bir anda başlamıştı kurt adamlar birbirleri ile müthiş bir savaşa tutuşmuştu her yer kandı. Saatlerce savaştılar ta ki akşam olana tek akşam olunca 2 taraf birbirleriyle geçici ateş kes ilan etmişti. Sabah olduğu zaman tekrar savaş başlıyacaktı.

    20 Temmuz 2026 İstanbul'un Zor Anları
    Günler süren savaşta nihayet sonuç alınmaya başladı. Amerikan ordusu Akdeniz ve Ege kıyılarından geri çekilmişti. Tam her şey bitti dendiği anda Amerikan donanması yönünü İstanbul'a doğru çevirdi. İstanbul'a böle bir saldırı yapacaklarını bilen Yüzbaşı Yiğit önlemini almıştı asıl orduyu buraya konuçlandırmıştı. Savaş başladı ve her yer kan gölü olmuştu. Akşam çökünce yine ateş kes ilan edildi. Ama Amerikan ordusu asıl planını şimdi uyguluyacaktı Asmon'u gece karanlığında fark edilmeden aralarına getirdiler. Asmon kontrol edilmesi zor bir kurt adamdı onun için çok dikkatli olmak gerekiyordu.

    21 Temmuz 2026 Büyük Savaş
    Güneş tüm güzelliği ile gök yüzüne çıktığı zaman savaş başladı. Çetin bir savaştı bu. 2 ordu tüm gücüyle savaşıyordu. Fakat Türk Ordusu üstünlüğü ele geçirmişti tam kazandık dedikleri sırada Amerika Asmon'u devreye soktu. Asmon öyle bir hızla gelmişti ki Türk askerleri ne oldu anlamadı ve biranda tek kişilik ordu olan Asmon Türk askerine saldırdı. Durdurulması imkansızdı. Yüzbaşı Yiğit devreye girdi var gücüyle savaştı ama nafile Asmon ondan kat kat üstündü ve Yüzbaşı ağır yaralar almıştı. Hemen karargaha götürdüler. O sırada Başbakan Ragıp geldi ve Yüzbaşının durumu görüp neler olduğunu sordu. 1 günde Türk Ordusu tamamen parçalanmıştı. Başbakan bu duruma sinirlenip hemen kurt adam projesini geçiren Profesör Necmi ALBAYRAK ile iletişime geçti ve bu kurt adama karşı bir asker yapmasını istedi.

    23 Temmuz 2026 Yeni Asker
    Profesör uzun zamandır incelediği uranyumun bir özelliğini keşfetmişti. Onu ayrıştırarak kurt adam yapmak için bir madde elde edebileceğini ve o kurt adamın istenilen bir şekle ölü birine bile benzetilebileceğini keşfetti. Bu kurt adam o kadar güçlüydü ki gücünün sınırı yoktu. İlk iş olarak bir asker seçmesi gerekirdi. Gönüllü olarak Yüzbaşı Yiğit hemen ortaya çıktı ama ölüm tehlikesi vardı Başbakan onu kaybetme riskini göze alamazdı. O sırada Başbakanın gözü Yüzbaşının yanında ki yardımcısı Teğmen Salim'e baktı. Teğmen Salim daha 18 yaşında genç bir delikanlıydı şaşırdı nasıl bu yaşta teğmen olur diye. Yüzbaşı Yiğit'e Salim'i sordu. Yüzbaşı da:
    -Efendim Teğmen Salim yaşının genç olmasına rağmen savaş alanında üstün özellikleri ve kıvrak zekaya sahip bir asker. Ve bu savaş için gönüllü olan ilk kişidir.
    Başbakan:
    -Aferin asker.
    Salim:
    -Saol
    -Peki ya teğmen Salim gönüllü olur musun bu deney için?
    -O nasıl bir soru efendim.
    -Nasıl yani anlamadım.
    -Ben askerim siz komutan siz emredersiniz bende yaparım. dedi Teğmen Salim ve bu deney için gönüllü oldu.

    31 Temmuz 2026 Bir Sultanın Doğuşu
    İstanbul artık zor dayanıyordu savunma hatlarının hepsi çökmüştü. Asmon'u kimse durduramıyordu. Son savunma hattı olan Topkapı Sarayı'na dayandı Amerikan ordusu.
    Yüzbaşı Yiğit Asmon'un karşısına çıkarak savaşmaya başladı. Bu sırada Teğmen Salim iğnenin etkisiyle uyuduğu uykusundan uyanmıştı. Kendisini çok garip hissediyordu bir an aynaya baktı ve o da neydi Salim artık eskisi gibi değildi o artık başkasıydı. Ve bu yüz ona çok tanıdık geldi. Sonra tarih dersini hatırladı ve orda padişahların resmini evet bu oydu bu Yavuz Sultan Selim'di. Salim hemen profesörün boynuna sarılarak:
    -Bana ne yaptınız? dedi.
    Profesör:
    -Seni dünyanın en güçlü insanına çevirdik.
    -Ama bu yüz ben değilim.
    -Evet Yavuz Sultan Selim'in yüzüne sahipsin artık. Bunun amacı ise düşmanların seni gördüğü an korkacaklardır.
    -Neden?
    -Senden korkacaklar asker senden. dedi.
    Diğer tarafta ise Yüzbaşı Yiğit var gücüyle savaşıyordu ama karın bölgesine ve bacaklarına ağır darbeler almıştı ayakta bire duramıyordu. Yine de pes etmeden cesurca savaşıyordu fakat gücü artık tükenmişti. Tam son darbe vurulacaktı ki bir anda bir ses 'DUR!' dedi. Asmon ne olduğunu anlamadı etrafına bakındı durdu. O sırada ayak sesleri yükselmeye başladı Topkapı Sarayı'ndan Asmon ne olduğunu anlamadan bir anda kendisine saldırdı Salim yani Yavuz Sultan Selim.

    Arkadaşlar umarım hoşunuza gitmiştir. Part 2 de yakında gelecek olumlu veya da olumsuz yorumlar yapın ki part 2 yi daha da güzel yapabileyim ve fikirlerinizi de söyle bilirsiniz şöyle olsun felan diye part 2 için.

    0

    7.8.2013

    Link kopyalandı.
  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    bir yorumu çok görmeyin be

    0

    9.8.2013

    Link kopyalandı.
  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    42 kişi bakmış bir yorum bile yok

    0

    13.8.2013

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhabalar,

    Yazınızın devamını bekliyoruz.

    İyi Forumlar.

    0

    13.8.2013

    Link kopyalandı.
  • HeRoTuRK66
    Konu: 56 Yanıt: 217
    132 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    yok kardesim devamını felan yazmıcam ne yazıcam ki emege saygı diye birşey kalmamış şuna baksana

    0

    13.8.2013

    Link kopyalandı.
  • sazar55
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Yanıt vermeyenleri boşver sen. Ben devamını merak ve umutla bekliyorum. Özellikle de bu kurtun hikayesini tanıtıp da bu kadar güzel yazan ilk kişisin. Yabancı hayranları hep angelo mao vs. hakkında hikaye yazıyor işte ne d,yelim frenklik :D sen bence bu hikayeye devam et

    0

    24.8.2013

    Link kopyalandı.
  • cossez
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    çok güzel bi yazı :D

    0

    24.8.2013

    Link kopyalandı.
  • cossez
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    bence bir kiap çıkarsan iyi tutar.

    0

    24.8.2013

    Link kopyalandı.