ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bir önerim var . Kilitli

• Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba  daha  önce bu  öneri sunuldumu  bilemiyorum  benim  önerim  şöyle  konu   açımı   olacağı zaman  diğer  online oyun forumlarında olduğu gibi   moderatör  onayına sunulmalı  bu neleri  kazandırır?
    1)Gereksiz  /Küfür  Hakaret /Reklam  içerikli  konular forumun  işleyişini  bozmaz.
    2)Küçük   yaştaki  arkadaşlarımızın açtığı ''dfdfdfdf''  ''affggffg''  tarzı anlam içermeyen konular  olmaz.
    3)Zararlı   yazılım,  Spam,Kötü amaçlı  içerik,Dolandırıcılık,gibi  linklerin  yüklenmesi engellenir.
    4)Kişisel saldırı, Nefret içerikli  konular  forumda açılamaz.
    Böylece  forumda  işleyiş  sağlıklı olacağını  düşünüyorum.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • Megalaxy
    Konu: 28 Yanıt: 178
    1297 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

öneri iyide acil bir sorumuz olursa kim bilir ne zaman foruma konulur moderatörler 7/24 online değil sonuçta

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Evet moderatörler hep açık mı?

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Yani nöbet tutsalar ya da 7/24 açık olsalar olurdu ve güzel olurdu ama böyle çok zor. Sıkıntıdan çatlarız. :)

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Bu uygulama bütün kategorilerde geçerli olmasa da, Sıkça Sorulan Sorular kategorisinde geçerli olsa işe yarar diye düşünüyorum.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sardunya2002 dedi ki;
    Evet moderatörler hep açık mı?

Kusursuz bir forumda  her an  online  olan   bir  moderatör   yadırganmamalı  hele  ki  Türkiyenin  en çok  oynanan  FPS Oyununun  forumuysa.Bu  geçerli bir gerekçe  değil.Ona  göre Moderatör sayısı  artırılmalı,  bazen forum  hayalet  şehrine dönüyor.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Pesimistİnsan dedi ki;
    Kusursuz bir forumda  her an  online  olan   bir  moderatör   yadırganmamalı  hele  ki  Türkiyenin  en çok  oynanan  FPS Oyununun  forumuysa.Bu  geçerli bir gerekçe  değil.Ona  göre Moderatör sayısı  artırılmalı,  bazen forum  hayalet  şehrine dönüyor.

Siz farkında olmasanız da biz forumu sürekli takip altına alıyoruz. Gerek Oyun Görevlisi, gerek ise Topluluk Yöneticisi forum içerisinde incelemeler de yapıyor. Forum içerisinde açılan küfürlü konular en geç 10 dakika içerisinde gizleniyor.

Moderatörlerimiz de her an aktif olamıyor. Okullar da açılacağı için bu aktiflik daha da düşebilir. Moderatör sayısını artırmak aktifliğin artmasında veya azalmasında etkili olmayacaktır. Moderatör takımının çalışma şekli ile birlikte 5 kişi de foruma aralıksız bakabilir.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    Konu: 22 Yanıt: 273
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Güzel Bir Öneri.

0

11.9.2014