Merhaba arkadaşlar demin otururken aklıma nedense joygame geldi forumda geçirdigim günler sohbet ettigim insanlar cok uzun zaman gecti cidden en son 12 nisan 2013 te girip bakmısım yaklasık 2-3 sene önce burada röpörtajlarımla hikayelerimle tanındım eskiler beni bilir unutanlar cok olmustur ama ben bu hobime geri dönmek istiyorum ama sizlere ihtiyacım var umarım eskisi gibi yanımda olursunuz hepinize iyi geceler hayırlı cumalar diliyorum :)
Vay be !!! Efsane adam geri döndü :D
Eskiden hikayelerine bayılırdım hala aklıma geldikçe yerlere yatıyorum :D
Bu arada hoşgeldin ve umarım bu forumda rahat edersin ...
Wolfteam Son Direniş serime göz atacağını umuyorum :) Şimdi ilk filmim Wolfteam Son Direniş : Ultimate border 1 : Anka'nın Acısı ve 23 Nisanda gelecek yeni seri : Black Rain var ... belki hoşuna gider :)
Aaah ah sen yokken hikaye sektörü battı be ... usta hikaye yazarları silicibatu , FunnyWolfs , sen bide ben gidince çok değişti :/
Eskiden hikayeleri okumadan önce yiyecek içecek bile alırdık o derece sürükleyiciydi ... şimdi bir solukta hikaye bitiyor. Çok sıkıcı ...
Umarım biz WT halkına uzun yazmayı alıştırabiliriz :)
Saygılar
HeLLBriNgER35 / Wolfteam Emekli Yarbay - Sniper Pro
Wolfteam Son Direniş : Favela (buraya kadar devam ettirebildim)
Wolfteam Son Direniş : Reloaded [TANITIM] hayata geçiremedim (ama bölümlerin hepsi aklımda)
Wolfteam Son Direniş : Ultimate border 1 : Anka'nın Acısı
Wolfteam Son Direniş : Black Rain [FRAGMAN]
Hamadah Baba ve Kırk Kurtlar (WSD Komedi Eklenti Paketi)
Keyfine bak ... :)