ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bence Çok Harika OLUr Kilitli

  • sametkaradas52
    Konu: 8 Yanıt: 13
    -147 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    arkadaslar mesela oyunda şöyle bir şey olsa nasıl olur ; mesela 2 kişi vs atıcak 2 side acm. üstegmen üstü altta bi kutu olucak o kutuya istedigimizz eşyayı koyablıcaz öbür kişide koyucak yenen o eşyayı kazanacak zor bişiy yani yapması zor ama süper bence mesela ona göre kamp olucak Eşya Kampı mesela klan savası gibi kamp olucak klan savasindaki gibi olucak 2 kişi eşyayı koyucak anlasırlarsa vs ye baslıcaklar ama 160 puan altı olmucak 8 kazanma altı olmucak eşyayı koyucaklar vs ye başlıcaklar kazanana eşyalar gelicek nasıl bişiey ?? sizce nsaıl olur ? Ve öyle çok bir nakit eşyası felanda şart olmucak normal düz eşyalarda olablir anlaştıkları taktirde baslayacaklar hazır tusunun yanında birde item envanteri olsa oraya koydugumuz itemi karşdaki tarafta görse anlasdıgımız zaman vs ye baslasak ve bunun için üstegmen üstü ve özel bir kamp olması gerek odaları 1v1 puan 8 ve 160 dan aşşagı olmayan bence çok güzel ve eglenceli olur :)
    Saygılar :love::biggrin:

    0

    11.3.2013

    Link kopyalandı.
  • uysal2367
    Konu: 10 Yanıt: 30
    -106 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    bahis dukkanımı bura be hiç akıllı mantıklı degıl. Hadi bakalım yaptılar deyek idda buyuk adam hileli ne olacak sana bi koycak hileyle eşyanda gidecek :) ha bu cıkarsa hemen hileside cıkar oyuna baslamadan itemi calma hilesi. benden soylemesi:) ne yapcan ozaman buraya gelip bı konu daha acıcan hay sızın yaptınız işin ... fln fln bence oyle yapacana git idda oyna kazanırsan jp al istedin itemi marketten al:)

    0

    11.3.2013

    Link kopyalandı.
  • sametkaradas52
    Konu: 8 Yanıt: 13
    -147 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    kardeşim beyinsizce cevaplar verme oyunda hileliler var doğru onu joygame takımı düşünecek ve arkadaslarınla oynadıgın zamanda öylesine vs atıyoruz zevksiz oluo bi idda girmek lazım ki tadı cıksın !

    0

    11.3.2013

    Link kopyalandı.