ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

BaranK34 - T-G-S Anlatımları VOL.1

  • deadman44
    Konu: 26 Yanıt: 111
    -90 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Bi dakka çay içiyorum......
    Şimdi arkadaş Ben BaranK34 eski WOLFTEAM oyuncusu,11 Senelik FPS'ciyim.İlk oynadığım OYUN WAR2000'di xd.Neyse sallayın şimdi sizin işlere güçlere dönelim.

    Arkadaşlar bir FPS oyunda başarılı olmak istiyorsanız,ibretlik bilmiş bilmiş konuşan veletler gibi oynamıyacaksınız.Eliniz değil bileğiniz çalışacak.
    Arkadaşlar size bu oyunda Nakit'e yüklenmeyerek oyun nasıl kazanılır biraz bahsedeyim.İlk olarak iyi bir Gaming Mouse alalım (RAT 7 kullanıyorum) bu çok işinizi görür,tuş kaydı (makro),Hızlı dpi değiştirme seçenekleri falan feşmekan.Şimdi bide Gaming Keyboard yani Oyun Klavyesi önemini asla yitirmez (Ben şahsen Logitech G15 Kullanırım tavsiye ederim xp) .Aynı şekilde tuş kaydı özgürlüğü vardır.Kulaklığı kasaya takmanız gerekmez,klavyenin arkasında USB girişi vardır.Veeee...Oyunun tanrıçası olan en önemli unsura geldik! Kulaklık ^^ . Ben kendimden örnek vereyim Logitech G930 7.1 Surround kullanıyorum ondan sıkılırsam Razer Tiamat takıyorum.Neyse faydalarını anlatayım,genelde wolfteam oynayan oyuncular -15 Oyunculardır,çok mantıksız oynarlar.Tek bildikleri ateş etmekdir.Örnek vereyim,Paien Laboratuvarın'da sona kaldınız karşıda 1 tane setli Pedro var (Aha s*çtın) o zaman hemen takıyorsun kulaklığı pusuyorsun bi yere adamın geldiği sesin yönünü dinliyorsun ayıktın ? Adam sana doğru koşarken sen onu dinleyeceksin ki o saf sağ sola bakarak yürüken sen çıkıp pat diye 2 mermiyle işi bitireceksin xd.

    Başka bi T-G-S ile sizlerle tekrar birlikte olacağım,şimdilik Allaha emanet.
    ________________________________________________________________________________
    LOGITECH G930 7.1 HeadSet - Razer Tiamat - LOGITECH G15 - Thermaltake LV 10 Hi-Tower - İntel i7 3970 CPU - 32 GB RAM - ATI Sapphire 7970 O.C 2GB Dxt 11.1 3D HD - ASUS MAXIMUS V EXTREME Z77 - 3 Mavi Fan.
    BaranK34 Twitter : @Kanlibandana
    Eskiler saygı duyduklarınızdır.

    0

    2.7.2013

    Link kopyalandı.