Hesabım haksız yere banlandı tarih 2016/09/09 da sabah 8 civarı anlamıyorum şuan bile oyunda hile ile oynayan ve oyunumuzun içine den çok hile var ve ben burda haksız yere ban yiyorum üstelik Facebook tan falan sayfaya nekadar yorum attıysam benimle ilgilenmediler 6 yıldır onuyorum bu yıl ile 7. yılım oluyor ilk defa ban yiyorum oda haksız yere nick im JrProfeonel yaptığınız hatayı düzeltmenizi istiyorum hesabima yaklaşık 4 binden fazla nakit çekmişliğim var ve gecemi gündüzüme katıp günün 19 20 saati wolfteam oynuyorum ve emeğimin karşılığı ban mı lütfen düzeltmenizi rica ediyorum yoksa bu işin sonu mahkemede bitebilir size kalmış bişe yaparım bunu ama yapmak istemiyorum sizde yaptığınız bu hatayı düzeltin lütfen ayrıca inanmıyorsanız tw verebilirim alpemix falan kontrol edebilirsiniz
Hesabınız şu tariha kadar yasaklanmıştır: 2016.10.10,15:14 Yasaklanma sebebi:
>Hile Ceza veren: Oyun Gorevlisi
Şimdi Yetkililer Og Ler bunu bana açıklayın bakın birsürü hile yapıp oyunumuzu batıran çarlar var ama siz onları engellemiyorsunuz onlara ban atmıyorsunuz hileye devam etmelerine izin veriyorsunuz Ama ben hile yapmadığım halde adam akıllı oynadığım halde benim çarımı banlıyorsunuz lütfen bununla ilgilenin Wolfteamın bittiği andayız
Bilgilerinize...