ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Banlanan hesabım.!!!

• GaziantepI1I
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...

0

1.9.2016

Link kopyalandı.
  • x38xKatilx38x
    Konu: 3 Yanıt: 11
    78 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kardeş bende anlamadım banada ban atmıslar 30 gunluk.Ama ben senın kı gibi  ne bı ınternet yavaslıgım var nede yasaklı esya kullandınız dıye bı uyarım hıç bı sey olmadıgı halde ban attılar.Lan o kadar hile varken hile kullanmayanlara bana atıyolarya helal olsun bu oglere.nıye ban yedıgımı bıle bılmıyom.o kadar da hedıye kutumda hersey vardı nakıt falan yapmıstım ugrasmıstım ama ban attılar gerçekten adelet yok. :(

0

1.9.2016

Link kopyalandı.
  • SinanogluB
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ayn

0

7.9.2016

Link kopyalandı.
  • yusufbaba164216
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

GaziantepI1I dedi ki;
    Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...[/b][/quote]
    [/quote]

0

22.3.2019

Link kopyalandı.
  • yusufbaba164216
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

GaziantepI1I dedi ki;
    Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...[/b][/quote]
    [/quote]

0

22.3.2019

Link kopyalandı.
  • MERTTEMZ
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

ART ARDA 2 KİŞİ VURDUM DİYE HESABIMA BAN ATILDI BUNU OYUN GÖREVLİLERİYLE KONUŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN GERİ DÖNÜN KİMSENİN HESABU DURDUK YERE BANLANAMAZ BENİM İNTERNET HIZI GİBİ BİR SORUNUM YOKTUR...!! SAYIN OYUN GÖREVLİLERİ GEREĞİNİ YAPRSA ÇOK MUTLU OLURUM!!!

0

4.2.2020

Link kopyalandı.
  • MERTTEMZ
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

LÜTFEN BUTÜN OYUN GÖREVLİLERİ GEREĞİNİ YAPSIN ÖNEMLE RİCA OLUNUR...!!!

0

4.2.2020

Link kopyalandı.
  • kutlusu
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

hesabım hiçbir şekilde hile kullanmadığım halde banlandı internet yavaşladığı için

0

3.12.2020

Link kopyalandı.