Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...
kardeş bende anlamadım banada ban atmıslar 30 gunluk.Ama ben senın kı gibi ne bı ınternet yavaslıgım var nede yasaklı esya kullandınız dıye bı uyarım hıç bı sey olmadıgı halde ban attılar.Lan o kadar hile varken hile kullanmayanlara bana atıyolarya helal olsun bu oglere.nıye ban yedıgımı bıle bılmıyom.o kadar da hedıye kutumda hersey vardı nakıt falan yapmıstım ugrasmıstım ama ban attılar gerçekten adelet yok. :(
GaziantepI1I dedi ki;Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...[/b][/quote]
[/quote]
GaziantepI1I dedi ki;Biranda ne olduğuunu anlamadım internet hızım yavaşladı sandım girdiğim hiç bir odaya kabul edilmedim hile kullanmadığım halde ban yedim işin kötüsü ise hediye kutum ve envarterimdeki onlarca eşyam boşa gidicek nakit çekmiştim bir sürü nakitli eşyam vardı eğer bi adalet uygulamaya çalışıyorsanız böyle olmaz hile kullanmadığımı üstüne bastıra bastıra söylüyorum internet hızım yavaşlıyor hop oyundan at atılma sebebi yasaklı eşya kullandınız bune arkadaş eğer hile kullanan birsi olsam yeni hesap açar ordan kullanırım neden rütbeli çarım dan kullanayım ve hilenin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum lütfen hesabımı tekrar açmanızı arz ve rica ederim saygılar...[/b][/quote]
[/quote]