Şimdi siz GALADRİAL siz kimseye haksız yere ceza vermiyorsunuz he :D :)Şaka yapıyorsunuz galiba durduk yere 2. kez ban yiyişim oldu . 3. ban yediğimde wolfteam şirketine gelip yetkililerle yüz yüze görüşcem açık açık konuşsunlar benimle :) dertleri neymiş sebepsiz ban atıyolar :)
bedo8114 dedi ki;
Şimdi siz GALADRİAL siz kimseye haksız yere ceza vermiyorsunuz he :D :)Şaka yapıyorsunuz galiba durduk yere 2. kez ban yiyişim oldu . 3. ban yediğimde wolfteam şirketine gelip yetkililerle yüz yüze görüşcem açık açık konuşsunlar benimle :) dertleri neymiş sebepsiz ban atıyolar :)
:) ya siz şaka gibisiniz gerçekten 20 yaşındayım ben ve böyle şeylerle vaktimi harcıyosun galedrial :) ben sana mantıkla yaklaşmaya çalışıyorum sen teorik yaklaşıyorsun :) siz hile engellemek için çabalarken bi tarafı bozdunuz :)oyunda aşağıdan yazı yazmam :D +18 yaş grubu arkaadaşlarımızla wp den sohbet ederiz 1 odada toplanırız seri atarız :) cidden bir problem olmasa zaten konuşma gereği duymam helal olsun derim çalışıyolar banladılar derim :)Bak bu öfkem nedendir biliyomusun güzel kardeşim oyunda hile dolu onlar sabahtır delirtiyor onların yüzünden oyundan çıktım sinirden :)gezdim biraz sonra eve geldim :) wolfteama gireyim bi dedim bu sefer :D Hesabınız engellenmiştir 06.08.2016 :D reis inandırıcı gelmiyo sana ama cidden sıkıntı var hesaplara otomatik 3 günlük ban atılan program mı neyse artık (senden ricam yetkillilere ilet ilgilensinler bu işle , konuyu da uzatmıyalım )
Merhaba,
Siz bana emir veremessiniz ? ayrıca hakaret benzeri laflar lütfen etmeyiniz.Biz sizler için zaten hileleri kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve halen yapıyoruz.Eğer siz destek ekibine talep açarsanız onlar sizlere daha iyi destek vereceklerdir.Sorununuzu açık ve düzgün bir dil ile anlatırsanız sorununuz ortadan kalkar ve şunu unutmayın tekrar söylüyorum bu son olsun hiçbir görevli / yetkili sebebsiz yere oyuncuyu veya bir klana ceza vermez , veremez..! Yukarıdaki yazdıklarımı lütfen tekrar okuyun demek istediğimi anlıcaksınız.
Wolfteam Destek Ekibine ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayınız.
Konu tartışmaya kapatılmıştır.Birdaha cevap yazmayacağım ve aynı konuyu lütfen tekrar açmayınız.
Wolfteam Ekibi.
iyi forumlar dilerim.