ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ARTIK ADAM GİBİ Bİ ANTİHACK PROGRAMI GELİŞTİRİN

• Story6167
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Yetti valla he oyun hileden oluşuyor 3günde bir güncelleme geliyor ondan sonra gene hile yapıyor adamlar ki 50tane hile var çalışan bende baktım bu kadar mı düşük bu oyunun güvenliği elini sallayan kırar o zaman zaten böle devam ederse yatırdğım parayı geri almak zorunda kalcam hakkımda var koşullarda yazıyor oyun hatalı şuan tamam çok değişiklik yaptınız güncellemelerinizi takdir ediyorum ama şu antihack a çözüm bulun xingcode yetmiyor diğer joygame oyunlarına baktığımda hile çok nadir görüyorum demekki onlarda zor yani joygame istese wolfteaam e de sağlam bi antihack koyabilir.Bu oyunun getirisi yüksektir çünkü onlineı fazla ama böle giderse para falan kazanamayacaksınız.Olmadı ben bi tane yaptiriyim bilişimciye.Hile yapanlarda para çekemeyenler oyunda indirimler olursa iyi onlarda alacaktır yada bazı silahları altınla yapıp karakterleri güçlendirin yani yapilmicak bir şey değil siz de biliyorsunız ama artık üşeniyormusınuz bilemem ama böle oyun olmaz onu geçtim bu adamlar hak yiyor siz de izin verdiğinizden siz de hak yiyorsunuz.Acil bir çözüm bulun!!!!

0

27.8.2016

Link kopyalandı.