ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ARKADAŞLAR HERKES BU MESAJI OKUSUN VE YORUM BIRAKSIN OKUMADAN GECMEYELİM ARKADAŞLAR

• 3604913
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

• Merhaba arkadaşlar Joygame.com Haksız Kazanç Yapıyor. Şimdi neden diye soran arkadaşlar vardır şimdi anlatayım size şimdi Joygame.com a para yatırınca veya gönderince bir sıkıntı oluyor mu hayır olmuyor mesela ben Wolfteam oyunu na girdim 4 kere haykırma kulandım og var mı açık müsait olan dedim bir şey danışmam gerekiyor dedim haykırmada og lerden cevap gelmedi bu durumda og ler pek fazla Wolfteam oyunuyla ilgilenmedi anlamına geliyor bir de Joygame.com da bulunan forma giriş yapıyorum böyle bogle bir sıkıntım var diyorum forumda ilgilenen olmuyor tamam dedim bir de şu destek bölümüne talep açayım dedim açtım orayada sıkıntımı yazdım aradan 10 gün geçti ne destek ekibi mesaja baktı nede og ler mesaja baktı lar hayla cevap gelsin diye bekliyorumpeki bu og ler ne iş yapıyor çok merak ediyorum kusacası og_panthro og_raunen og_jötün og_maçtire og_reiatsu og_eingya oyun ile ilgilenilmiyorlar Mesela şimdi 1+30 oluyor sandıklarda nakit ile aldımız geliyor + Bonus olanlar gelmiyor gelmediği zaman forma yazıyoruz veya talep açıyoruz ilgilenen yok ben böyle böyle oldu +bonus larım gelmedi ve kutularda dahil diye yazdım ilgilenen olmuyor çok sayıda arkadaşlarımız bu durumdan mağdur oldu bu durumdan haksizmiyim arkadaşlar he bir de bunu demeden geçemeyeceğim taleplere veya forma bi konu yazıyoruz yetkili ler Ayn Arkadaşlar Okumadan Konuyu Kapatıyorlar oyun Sahibi buna biraz dikkat etse daha iyi olur bana kalırsa 1,5 Haftadır Taleplere bakılmıyor lütfen bakın artık!. Eskiden oyun ne güzeldi ne hileci vardı ne de destek ekibi gibi vs. Sorunlar vardı bu oyunu eskideki gibi yapsalar daha iyi olur bence neyse arkadaşlar benim diyeceğim bu kadar sizlerden tek istedigim hakkınızı araın ve savunun kendinizi bögle giderse zeten bu oyuna girende olmaz hileciler ve destek ekibi yüzünden ​Yorumlarınızı bekliyorum. Okudunuz için teşekkürler bu arada Joygame.com böyle yazıyorum ama kusura bakmayın doğruları diyorum.:):):):):)

0

23.6.2016

Link kopyalandı.
  • MİYAVV
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

evet kardeşim dogru diyorsun ama ben sögleyim bu durum hayla bögle devam edersem mahkemeye dilekçe vericem  oyun hakkında oyun yapmışsınız iyi güzel miilet oynuyor ama adam akılı yapın destek vs işlerinizi yapınız milletin hakkına girmeyin

0

23.6.2016

Link kopyalandı.
  • zigizig
    Konu: 0 Yanıt: 7
    57 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

çok haklısın bilader ne forum nede oyuna giriyorlar tek dertleri para gelsinde ne olursa olsun
    benim kutularıda yediler dikkat edin kimseye cevap yok mod larda ortada deiller. Bu oyunun sahibi kim? ona ulaşalım telefonunu alalım açalım bu oglerin götü kalkmış indir diyelim :))
    Ulan hakkımı yediniz zehir zıkkım olsun size

0

24.6.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba.

Oyun görevli yardımcısı (OGY) Ekibi oyunda herkesin sorunlarını çözmeye çalışıyor oyun görevlileri farklı türlerde bişeyler yaptıkları için ogy ekibi mevcuttur zaten bu yüzden soru ve şikayetlerinizi destek sisteminden yapmalısınız.Ayrıca destek ekibi çok yoğun çalıştığından dolayı ilgilenmiyor sanmayın %80 den fazla talep okundu , gerekli ceza-i işlemde uygulandı.Bu arada ; Etkinlik süresince alınan hediyelerin ek hediyeleri de gönderilmektedir, etkinlik süresini kaçırmış olabilirsiniz. Fakat kaçırmadığınıza eminseniz destek sisteminden talep açınız, yetkili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

iyi forumlar.

0

4.7.2016

Link kopyalandı.