ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

arkadaşlar herkes baksın destek olun lütfen

• KingHero613455
    Konu: 9 Yanıt: 16
    150 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

konuyu yeterınce kişinin gorup okuyamadıgını dusundugum için bir daha paylaşıyorum

altınla ekledıgınız karakterler özel bile değil ama siz bir günlüğüne 125.000 altın istemişsınız bu nedir ya biz zaten o kadar altını iki haftada kasıyoz her iki haftanın bir gunumu karakterımız olcak bnce sız boşverin bunları altınla bir kutu yapın kutunun içine de nakıtlı eşyalar koyun kutunun kademeleri olsun gizemli kutu gibi 1.sinde dome silah mılah çıksın fanas gıbı 2. cisine iyi silahları ve karakterlerı vede dovmelerı koyun 3.cusunede özel versiyon takla falan koyun gunlerınıe 1-30 arası yapın fiyatlarınıda 10000 30000 50000 altın yaparsınız bide oyunda belli bir rutbeye gelen oyunculara mesela albay(kartal) o rutbeden sonra wolfetam hediye yollasın özel hediye yani adam bu kadar wofletam oynamış rutbe kasmış şimdi o nakıt yatırmadan sız ona her ay özel ve takla atın mesela bunları yaparsanız herkes rutne kasmaa başlar zaaten millt oyunda çıkmaz.sizin istediğinizde bu zaten

0

21.3.2016

Link kopyalandı.
  • sonsuzluk5152
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

• Öncelikle karakterler şu sebepten konuldu hani karakteriniz biter alırsınız altınınız oldugunda sen paradan sikayet ediyorsun çok yüksek biz 2 haftada kasarız diye önceden karakterleri nakitle alıyorduk farkında iseniz bunu yapmalarına sükredin siz :)
    • kutu diyorsunuz oyun içinde zaten karakter kutusu Vs kutular var içlerinden güzel itemler 7 - 30 - 90 gün çıkıyor alırsanız açarsınız
    • albaylara özel hediye diyorsunuz rütbe aladıgında her albaya hediye verirse yeni arkadaşlara yada rütbesi düşük arkadaşlara ayıp olur bunu düşünerekten konu açarsanız sevinirim :) 

0

22.3.2016

Link kopyalandı.
  • AHTEkibi
    Konu: 1 Yanıt: 35
    205 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar.

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Uygun ve gerekli görülürse sizin dediğiniz işlem yapılır.

Anti hack team.

0

23.3.2016

Link kopyalandı.
  • KingHero613455
    Konu: 9 Yanıt: 16
    150 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sonsuzluk5152 bnm önerilerim nakit yatırmayan arkadaşlar için ayrıca küçük rütbeli arkadaşlarada ayıp olucagını sanmıyorum rutbe kasarak onlarda yukeslebılırler bizde oyuna yıldız olarak başlamadık :) ayrıca o yondede bir çalışma yapılabılır oyuncaları daha yuksek rutbelere teşvik etmek için her rütbe atladıgında ufak hediyeler gonderılebılır yaptıkları karakterlerın hıçbr yararı yok yıne nakıtlılerı dusunmuler adamın su ana kadar 10000000 altını olmuş diyelim adam full nakıt yatırdıgı için hiç altın harcama gereksınımı duymuyor şimdi biriktirdiklleri altınlarla klan savaşları için karakter ve setini alabilecekler wolfteam çalşmaları hep nakıtlıler için sağolsunlar bugunlerde herkes eşit oldu ama bu geçiçi bir şey : ) bu tür etkinlikleri karçıranlarda resmen hayata kusuyo :) bir daha wolfa girmiolar geçen ylbaşı bır suru hediye dagatmıssınız hiç birini alamadım 6 ay gırmedım wollfa :)
    bu tur önerilerin uygulanması gerek arkadaşlar öneri sunuyor og ler 

Merhabalar.

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler ederiz , uygun görülürse oyuna eklenecektir
    diyolar :) bn okudum önerilerin bir tanesini wolftea gormedım

0

24.3.2016

Link kopyalandı.
  • senkoru318
    Konu: 0 Yanıt: 2
    12 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

nolur abi nolur takla gönder nolur abi lütfen takla isterim abi
    nolur akla adým |askneden1

0