ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Angela 1

  • goldwyn67
    Konu: 1 Yanıt: 6
    64 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Dehşet verici anılar...
    Aylardan şubattı angela annesi ile uzun yıllardır fikir ayrılıkları ve tartışma içindeydi.
    Günlerden pazartesi angela annesinin uyuşturucu kullanması yüzünden laf kavgasına girmişlerdi ve bu kavga gittikçe şiddetini arttıyordu. Gözü dönen angela poşete sarılıp annesinin kafasınına geçirdi ve bayılına kadar çıkartmamıştı.Annesini bayılttığında kafasına koymuştu annesini öldürecekti ve yıllardır çektiği sıkıntılar dertlerinin sona ereceğini düşünüyordu. Annesi kendine gelmeye başladığı zaman vücuduna bakmıştı ve neler olacağını anlıyor gibiydi oda ne bütün vücudunu bantlamış  ve domuz bağı ile bağlamıştı annesini angela...
    Annesi uyuşturucunun hala etkisindeydi ve angelaya dönüp beni öldüremezsin ben senin annenim diye bağırıp kahkaha attı. Angela soğuk kanlı bir şekilde bekle ve gör dedi. Annesini boş ve büyük bir kartona oturttu kadın başına gelecekleri anlamış ve korkmaya başlamıştı. Kartonun ağızını kapattı ve kartonu büyük bir çöp poşetine soktu ve bantlamaya başladı çıldırmış gibi bantlıyordu hızlıydı gözlerinden öfke saçıyordu. Sonunda bantlamıştı...
    Angela annesini alıp Puit sokağındaki özel bankadan kiraladığı odaya getirdi ve annesini içinde olduğu kutuyu kontenyerın içine atıp kontenyerı zincirlemişti. O kadar çok zincir vurmuştu ki açılması saatler alırdı. Aradan 2 ay geçti Angelanın kiraladığı odadan pis koku gelmeye başlamıştı. Banka çalışanları bu kokunun nereden geldiğini araştırlar ve angelanın kiraladığı odadan geliyordu...
    Angelayı oraya vermiş olduğu adresten ve telefondan aradılar ama hepsi sahte ve yanlıştı. Banka çalışanları bu kokunun gün geçtikçe artmasından ve mahalleye yayılmasından sonra polisi arayıp haber verdiler ve polisler gelmişti.
    Ajan Delrio görevinde çok başarılı harikalar yaratmış birisiydi. Odayı aradılar ve bu kokunun nereden geldiğini bulmak için ve bu kokunun kontenyerdan geldiğini anladı ve olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Olay yeri inceleme ekibi geldi ama kontenyerı açmak o kadar kolay değildi ve olmayacaktı..
    Aradan 1 saat geçmişti sonunda ajan delrio kızmıştı ve sinirli ve sert bir ses tonu ile kesin şu lanet olası zincirleri demişti. Kendiside bu kontenyerin için de ne olduğunu merak etmeye başlamıştı ve çalışmaları hızlandırdı.
    Ve sonunda kontenyer açılmıştı...
    Koku daha da fazla gelmeye başlamıştı o kadar kötü kokuyordu ajan delrio maskesını taktı hemen. Kontenyerin içine baktığında kartonun altından akan kan  kontenyerin içinde köşede birikmişti ve Delrio ''hemen bu kutuyu açmanızı emir ediyorum size hemeen'' diye bağırdı. Kutu uzun uraşlar sonunda açıldı ve Ajan Delrio ya haber verildi..
    Kontenyerın içine bakmak için yürüdüğünde gördüğü manzara karşısında şaşkına dönmüştü kendi kendine konuştı '' Bunu bir insan yapmış olamaz'' dedi. Angelanın annesi domuz bağı ile bağlanmış ve cesedi kurtlanmıştı yüzlerce kurt vardı bu çürümüş bedende...
    Ajan delrio bu cesedi çürümüş kadının kim olduğunu araştırmaya başladı ve 2 saatin içinde bu kimliği belirsiz cesedi kurtlar tarafından kemirilmeye başlamış ceset angelanın annesinidi.

    Ajan Delrio Angelanın peşine düştü ve onu aramaya başladı...



    Arkadaşlar bayağı uraştım sizler için okumanızı tavsiye ederim iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.. Talep olursa devamını yazabilirim.

    0

    13.6.2014

    Link kopyalandı.
  • TheİnFlow
    Konu: 21 Yanıt: 79
    492 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Güzel Fakat Geliştirebilirsiniz :)

    0

    15.6.2014

    Link kopyalandı.
  • babacanlar
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    ;(

    0

    16.6.2014

    Link kopyalandı.
  • goldwyn67
    Konu: 1 Yanıt: 6
    64 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Devamı var aslında karakterler farklıda karakter isimi koydum :D yoksa cok yaratıcıyım :D

    0

    20.6.2014

    Link kopyalandı.