Öncelikle Merhaban Ben Atakan.Joygame-Woflteam Ailesine katkıda bulunmak için bu konuyu açıyorum.
1-Güçlü Oda yetkilerine Odadan Oylama ile Atama yetkisi verilmeli.Bu sayede İllegal kullanıcıların olmadıgı odaların sayısı artacaktır.Ve güçlü Oda alımları artacaktır.
2-Kişisel görüşüm olarak Kutulardaki gereksiz silah ve Güç eşyaları kaldırılmalıdır.Kutulardaki 1+* Etkinliğinede bir son verilmelidir.(Mesela Kutulardan 2 tane alayım ama 2 tane güzel silah veya güç eşyası çıksın.)
3-Oyuna Sheriff sistemi eklenmeli.
Sheriff sistemi: Aylık belirli bir nakitin üstünde alım yapanlar.1 aylıgına sheriff olmaktadır.Sherifflerin yetkileri kısıtlıdır.Yetki olarak Odadan atma, İllegal kullanım bildirimi , ve report sistemi dir. 2 sheriff in report ettigi kullanıcı 24 saat süreyle oyuna girmekten men edilir.Bu sayede İllegal programlar satan kişi,kişiler veya kurumlarla baş edilebilir.
Yeni yamayla ilgili olarak bu eklentiler olursa oyunun daha eğlenceli ve Legal olarak oynanması muhtemel dir.
Not:Sayın yöneticiler Merkez adresinizi mail veya özel mesaj olarak atabilirseniz daha birçok projem var Wolfteam'ın daha eglenceli ve güzel olması icin katkıda bulunmak isterim.
Merhaba 97atakan6767, İlk öncelikle bize ulaştığın için teşekkür ederiz. Yaşadığın sorunun farkındayız ve gerekli yetkililere mesajın iletilmiş durumdadır. En yakın zamanda Forum Yönetici'lerimizden birini size yönlendiriyoruz.
Eğer sorunun çok önemli değilse http://wolfteam.netmarble.happyfox.com/home adresine gitmeni ve orda araştırmanı söylüyorum. İnşallah sorununa yakın zamanda çözüm bulunur.
Forum Moderatör Adayı
Ömer Can