herkeze özel versiyon bedava veriyorsunuz adil olmuyor özel versiyon isteyen nakit çeksin alsın istiyorum lütfen oyunu mahvetmeyin ben oyunu bırakacak duruma geldim . lütfen bunu kayıta alın diger hesabımı çaldılar oyunu çok sevdigim için yeni bir hesap açtım ortalama 50 arkadaşım bu oyunu oynuyor onlarda benle aynı fikirde yaşımda 18.. iyi günler
Merhabalar,
Kampanya ve etkinlikler sayesinde kazanan arkadaşlarımız var. Bunlar çoğunlukla alamayan arkadaşlarımız. Ve onları da oyunun mutlu etmesi için bu gerekiyor. Ama şu da var kendinizi geliştirebilirsiniz. Biraz daha aynı seviyeye geliyorsunuz onlarla ve daha iyi kendinizi geliştirmenize yardımcı olur.
İyi Forumlar.
Merhabalar,
Kampanya ve etkinlikler sayesinde kazanan arkadaşlarımız var. Bunlar çoğunlukla alamayan arkadaşlarımız. Ve onları da oyunun mutlu etmesi için bu gerekiyor. Ama şu da var kendinizi geliştirebilirsiniz. Biraz daha aynı seviyeye geliyorsunuz onlarla ve daha iyi kendinizi geliştirmenize yardımcı olur.
İyi Forumlar.
zaten maksat ta milleti nakit çekmeye yöneltmek . şimdi diyelim ki yeni hesap açana yiğit demir swat , elverici , etsr gold ,verildi . tabii ki oynayan arkadaş bundan memnun ... napacak ? ARTIK ONU NORMAL KARAKTER EZİK SİLAHLAR KESMEZ gidecek nakit çekip karakter alacak bu işten de kim karlı çıkacak - JOYGAME - bence bu kadar hediye ( BOL KESEDEN ) verilmesinin tek açıklaması bu