ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Adalet Sistemi Olmayan Tek online Oyun! Kilitli

  • sahincan07
    Konu: 1 Yanıt: 1
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Oyle bir durum ki : Para verirsin,eglenmek icin vakit gecirmek icin sohbeti guzel ortami kiyak bir oyundasin.Hersey guzel giderken oyuna dahil olan bir hiledir senin kufurbaz olma nedenin.Bu seni kendinden gecirip bardak tabak ne varsa oan kirmana neden olan etmen.Hikayenin devami daha da ilginc.Demem odur ki: Bu hileyi piyasaya surende Oyun Gorevlisidir.Her ne kadar kendini ele vermemek icin red etsede bu herkes tarafindan bilinir.Hakli! Kim odadan atma yetkisi alicak ? Kim Haykirmadan Keza kendilerine sonra hile acan dazlaklara kufur edicek. Haykirma Mesaji : DELIDAYI : OG PAramla Zengin Oldun Hile actin Sonra ! Hakkim HARAMDIR! .Not bu gercek bir alinti.Delidayi nin dedigi gibi.Bizim paramizla bizim hakkimizla arkadaslarina hava atan,eve ekmek goturen gorevliler,bize ihanet ederek bu olaya devam etmektedirler.Hakkim Haram olsun!.

    0

    26.11.2013

    Link kopyalandı.
  • MRTGR006
    Konu: 5 Yanıt: 13
    64 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Bende defalarca yazdım söyledim. İnsan İnsana Bomba oyunu kuruyorum. Oyunun yarısında 2000 canlı kurt giriyor. Oyunun içine ediyor. Adam bir bıçak sallıyor herkes ölüyor. Joygame bu konulara sağır. Onlar için varsa yoksa para para para.

    Bu oyunu yapan zekalar, hileyi önleyemiyorsa; ben şüphe ederim. Bu oyun başka bir ülkenin mesala Hintlilerin olabilir. Belkide çalışanları bilgisayarın "B" sinden anlamıyordur.

    O kadar para harcanan yerde haksız ve emek hırsızı dolaşıyorsa, burda hırsızın şuçu kadar ev sahibi Joygame'in de kabahati var..

    0

    29.11.2013

    Link kopyalandı.