Merhaba,
wolfteam windows 10 hataları ile ilgili youtube da gerekli kaynaklar mevcuttur. Belirtmiş olduğunuz hatanın cözümünü youtubede aratarak bulabilirsiniz. Ayrıca windows 10 ile ilgili çalışmalar devam etmektedir 14 ekimdeki yama notlarını forum konularında bulabilirsiniz. Geçersiz sürüm hatası ve windows 10 hataları ile ilgili çalışmalar bu yamada belirtilmedi buna sonuç olarak anlıyoruz ki hataların cözümü bu yamada olmayacaktır. Açmış olduğunuz gerekli konu için teşekkür ediyorum.
Ben bu konu hakkında pek fazla yorum yapamam cünkü işletim sistemi olarak hiç windows 10 kullanmadım ama size tavsiyem şudur windows7 64bit kullanmanız olacak çünkü windows7 64 bit hatasız bir işletim sistemidir oyunlar için en ideal sistemdir kusursuz bir şekilde kullanabilir olağan bir durumda ise youtubede cözümlerini rahatlıkla bulabilirsiniz.
avengers256 dedi ki;
Ben bu konu hakkında pek fazla yorum yapamam cünkü işletim sistemi olarak hiç windows 10 kullanmadım ama size tavsiyem şudur windows7 64bit kullanmanız olacak çünkü windows7 64 bit hatasız bir işletim sistemidir oyunlar için en ideal sistemdir kusursuz bir şekilde kullanabilir olağan bir durumda ise youtubede cözümlerini rahatlıkla bulabilirsiniz.