ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Açık ve net

• dovjones74
    Konu: 4 Yanıt: 4
    79 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Artık para yatırıyacağım.7-8 senedir hilelerin olduğu bir oyun kapanmalıdır.Bir şirket olarak sadece para odaklı olmuş, eğlence ve arkadaşlıktan yoksun bir oyun platformu yaratmışsınız.Para vermemiz için bir sebep olduğunu düşünmüyorum.Hile yapıp silah alanlarla para yatırıp silah alanlar arasında tek fark parayı hakkımızla kananıp haksızlığa uğramaktır.Oyuna eklediğiniz yeni silah olan LegendEM4A1 tarzı silahlar envanterimde olduğu halde rahatsızım çünkü aşırı noob oyuncular için tasarlanmış gibi .Ateş ve Baruta oyuncular arasında tıfıl olarak nitelendirdiğimiz karakterden farksız kılıyor.Hiç sekmeyen bir silah oyunun gerçekliğine aşırı tersdir.Oyunu iyi bilsende LegendEM4A1 ile tek yedikten sonra bunun bir önemi kalmamıştır.Yani açık olmak gerekirse kaç yıllık bilgimizi çöpe atmışsınız.Oyuna yaptığınız reklamlara bakarak oyuna yeni katılan arkadaşların düşüncelerini doğru düzgün bilmediğinize eminim.1.gün oyuna bak be./ 2.gün aaa oyunun hilesi varmış.3.gün niye para yatırıyım zaten hile herşeyi veriyor düşüncesi.4.gün aim.5gün base tarama 6.gün hileyi iyice çözüp ortaya karışık hile yapma 7.gün ban yer ve akıllı arkadaşlar yeni çar açar.Sonra sar başa.Sizin hatanız düzgün cezalandıramamak ıp banlayın oynayamasın bu kadar net olun.Oyunun para odaklı gözükmemesi için hergün hediye veriyorsunuz.Para odaklı olduğunuzu kanıtlıyım.Kısa ve net açıklıyorum.Legendin var ve karşı takımda kimsede legend  yok direk kazandın oynamana gerek yok.Veya karakter olarak bakalım.Tıfılsın itemlerin var altınla aldın Karşıda ateş var gene oynamana gerek yok.Eskiden böyle değildi altınlı itemlerle bile bir denge vardı.Terazinin bir yanı eğlence diğer yanı paraydı.Şimdi bir yanı HİLE bir yanı Para oyuncu birşey kazanmıyor.İşten geliyorum her taraf hile arkadaşlarla takılalım diyorum tıfılın içinden geçiyor mermi adam resmen milletle dalga geçiyor.Tıfıla 20 mermi atıyosun anca ölüyor.Birisi oyuna dirilişle başlıyor bir bakıyorsun ateş veya barut olarak bitirmiş.Firarilerin odasındayız bizim takımdan biri hile yapıyor odadan at diyorum onaylamıyolar adam odada kalıyor niye atıyodun diyorlar hile diyorsun adamın cevapı sadece envanter kullanıyorum.Bide sadece envanterse sıkıntı olmaz diye bir cevap geliyor.Millet alışmış artık.Bir şirketsiniz ama işini doğru yapan yok.Ara sıra odalarda gezip hileci aramakla olacak iş değil bu.OG ler çalışıyor imajı vermekle olmuyor.2 yıllık yetecek kadar envanterim var ema41 ler 700 800 gün gel görki 20 günü kalan legend gidince hiçbir anlamları kalmıyacak itemleri almışım.Silahların ve karakterlerin arasında uçurum var.Em41legend in yanında Em4a1Turkey çöp gibi kalıyor.Saçmalığın daniskası.Burda yazanları forum yetkililerine okutmak yerine kendiniz okuyun millet hazır cevaptan sıkıldı.Gündüz gece 7/24 her zaman hile var.Bu bir oyun şirkeyi için rezilliktir.Hakkım olsa yatırdığım paraları geri isterdim az buz değil sonuçta.Ayrıca +15 yaş sınırını boşa koymuşsunuz -15 yapın siz onu 11 12 13 yaş ilkokul liseli gençlerle dolu oyun.Bin vaat edersin bir nasiat dinlemezsin bu zamana kadar adalet aradım oyunda.Adaleti terazide aramayın adalet Hak'tır.

0

25.11.2017

Link kopyalandı.