ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Acemi Kurt Birliği Part3

• Perceus326
    Konu: 8 Yanıt: 95
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hikayeme Devam Etmeyi Düşünmüyordum ama Sonradan İçimden Yazmak Geldi Devam Ediyorum Arkadaşlar
    Hikayemin Önceki Parçalarını Okumak İsteyenler İçin Linkler Burda:
    Your text to link here...

Kurt Şehri'ne Geri Dönen Genç Kurtlarımızın İçinde Hala Kara Meleğin Acısı Vardır,Onları İçten İçe Yiyip Bitiren,Alev Gibi Yakan.

Ama Kurtlarımızın Artık Bir Görevi Daha Vardır;Kendilerini,Ailelerini,Vatanlarını Korumak ve Arkadaşlarının İntikamlarını Almak.Ama Önce Arkadaşlarının Yasını Tutmaya Karar Verirler,Lucian'a 150 Kişiyi Katlettiklerini Söylemişlerdi,Suçlulardı.
    Lucian Onlara Pek İnanmamıştı,İnsan Grubu Kaçmadan Kendisinin Yönettiği 5 Kişilik Profesyonel Bir Grupla Hepsini Katletti.Kurt Şehri'ne Geri Döndüğünde Acemi Birliğin Çadırına Girdi,Birlik Darmadağandı Hepsi Yas Tutacağız Diye Kendilerini Salmışlardı.Lucian'ın Nefret Dolu Kükremesi İle Kendilerine Geldiler,Lucian Birliği Toplayıp Bir Dağın Zirvesi'ne Götürdü.Efsaneye Göre Bu Dağda Lucian'dan da Daha Güçlü Bir Kurt Yaşardı,Ona 'ASMON' derlerdi.Lucian Birliği Asmon'un Önüne Attı;Bunlar Senindir Abi Onlar Cezalandırılmalılar dedi.

Part 4 Cuma Gününe Arkadaşlar Kendinize İyi Bakın.

0

30.1.2013

Link kopyalandı.