ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Aa hatası alıyorum herhangi hile kullanmadm ACİLLLLLL Kilitli

• SlinceOwneD
    Konu: 1 Yanıt: 3
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle merhaba 14.10.2015 tarihindeki güncelleme ile birlikte '' AA Yasaklı Eşya Kullandınız '' diye tabir edilen hata meydana geldi. Çözümünü Bilen varsa yardım edebilir mi

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Bu konu hakkında çoğu kişi buraya konu açıyor artık cevaplamaktan ben sıkıldım şunu söyliyim ki buraya konu açmadan önce ilk önce bir araştırın neymiş ne değilmiş diye eğer ki bir cözüm bulamazsanız buraya açın ! " Lütfen yasa dışı program kullanmayın" ,"Yasaklı eşya kullandınız" hatasını aldığınız zaman oyunda ki bir kullanıcı hile ile sizi odadan atmaktadır. Bu hata hakkında bizde şikayetciyiz. Bu konuda wolfteam ekibinin bir çalışması elbet olucaktır. iyi forumlar diliyorum.

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • KUPAAS İskender
    Konu: 12 Yanıt: 32
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

sevgili avengers bu arkadaşın sorunu benimle aynı oraya 4 satır yazı yazıp sadece arkadaşı aşşalamışsınız envanter kontrol dışında yasadışı program kullanmadığımız halde bu sorunla karşılaştık ve ne kadar araştırdıysam çözümü bulamadım insanlarla ilgileneceğiniz yerde bide iğneleyici sözlerle onları aşalıyorsunuz madem hileye çözümünüz yok bari böyle hataları düzeltin!

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

KUPAAS İskender dedi ki;
    sevgili avengers bu arkadaşın sorunu benimle aynı oraya 4 satır yazı yazıp sadece arkadaşı aşşalamışsınız envanter kontrol dışında yasadışı program kullanmadığımız halde bu sorunla karşılaştık ve ne kadar araştırdıysam çözümü bulamadım insanlarla ilgileneceğiniz yerde bide iğneleyici sözlerle onları aşalıyorsunuz madem hileye çözümünüz yok bari böyle hataları düzeltin!

Beyefendi inanın hafta da 10 kere 15 kere bu konularla karşılaşıyoruz ve hepsine aynı cevapları veriyoruz. Biraz forum'a göz atıp baksalar, baksanız görüceksiniz. Çoğu wolfteam kullanıcısının aldığı hatalara burada cözüm buluyoruz, bulmaya çalısıyoruz.Ben size söyledim (#2.Post) bu hata, hile kullanan kişiler tarafından yapılmaktadır. Bizzat şahit oldum. isimlerini vermek istemediğim hile programları tarafından yapılıyor.İkisininde oyundan atma şekli farklıdır ama ikiside aynı amaç beslemektedir.Her gün bu tarz olaylarla karşılasıyoruz ve hepsi aynı konular hiç değişmiyor kimse foruma göz atıp " bu nedir?" "acaba burada aldığım hatanın bir benzeri yaşayan arkadaş oldumu" "dur şu konulara bir göz atayım" demiyor ve sanki o hatanın sadece kendisinde yaşadığını düşünüp (araştırmadan) konu açıyorlar. Ben burada yardımcı olmaya çalısıyorum dikkat edersen her konuda yardımcı olmaya çalısıyorum size banada hak verin lütfen ^^

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • KUPAAS İskender
    Konu: 12 Yanıt: 32
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bizim karşılaştığımız hata illegal programlardan değil yamadan sonra gelişen bi hata hangi odaya hangi kampa girersek girelim oyun başladığında hp bölümü sıfır gözüküyo ve hiç bi işlem gerçekleşmeden oyundan atıyo

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

KUPAAS İskender dedi ki;
    bizim karşılaştığımız hata illegal programlardan değil yamadan sonra gelişen bi hata hangi odaya hangi kampa girersek girelim oyun başladığında hp bölümü sıfır gözüküyo ve hiç bi işlem gerçekleşmeden oyundan atıyo

Açmış oldugunuz konuya gerekli yorumu yaptım. Lütfen gereken işlemi uygulayın.

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • SlinceOwneD
    Konu: 1 Yanıt: 3
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ya hile kullansam hiç yazmam zaten buraya birden başıma geldi dün gece rahatla oyun oynuyordum bu sabah güncellemeyle birlikte oyun gitti :S

0

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

SlinceOwneD dedi ki;
    Ya hile kullansam hiç yazmam zaten buraya birden başıma geldi dün gece rahatla oyun oynuyordum bu sabah güncellemeyle birlikte oyun gitti :S

Sizin hile kullandığınızı iddaa etmiyorum. hile kullananlar tarafından oyundan atılıyorsunuz diyorum.

0

15.10.2015

Link kopyalandı.