Merhaba,
Bu konu hakkında çoğu kişi buraya konu açıyor artık cevaplamaktan ben sıkıldım şunu söyliyim ki buraya konu açmadan önce ilk önce bir araştırın neymiş ne değilmiş diye eğer ki bir cözüm bulamazsanız buraya açın ! " Lütfen yasa dışı program kullanmayın" ,"Yasaklı eşya kullandınız" hatasını aldığınız zaman oyunda ki bir kullanıcı hile ile sizi odadan atmaktadır. Bu hata hakkında bizde şikayetciyiz. Bu konuda wolfteam ekibinin bir çalışması elbet olucaktır. iyi forumlar diliyorum.
sevgili avengers bu arkadaşın sorunu benimle aynı oraya 4 satır yazı yazıp sadece arkadaşı aşşalamışsınız envanter kontrol dışında yasadışı program kullanmadığımız halde bu sorunla karşılaştık ve ne kadar araştırdıysam çözümü bulamadım insanlarla ilgileneceğiniz yerde bide iğneleyici sözlerle onları aşalıyorsunuz madem hileye çözümünüz yok bari böyle hataları düzeltin!
KUPAAS İskender dedi ki;
sevgili avengers bu arkadaşın sorunu benimle aynı oraya 4 satır yazı yazıp sadece arkadaşı aşşalamışsınız envanter kontrol dışında yasadışı program kullanmadığımız halde bu sorunla karşılaştık ve ne kadar araştırdıysam çözümü bulamadım insanlarla ilgileneceğiniz yerde bide iğneleyici sözlerle onları aşalıyorsunuz madem hileye çözümünüz yok bari böyle hataları düzeltin!
KUPAAS İskender dedi ki;
bizim karşılaştığımız hata illegal programlardan değil yamadan sonra gelişen bi hata hangi odaya hangi kampa girersek girelim oyun başladığında hp bölümü sıfır gözüküyo ve hiç bi işlem gerçekleşmeden oyundan atıyo