ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

8 Mart Haftasına Özel Harca Kazan! Kilitli

• Bia
    Bia
    Konu: 937 Yanıt: 937
    12341 JFP
    Administrator
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

8 Mart haftasına özel Wolfteam'de Harca Kazan fırsatı 12 Mart tarihine kadar oyunda.

Her adımda birbirinden güçlü eşyaları kazanabileceğiniz bu fırsatın son adımında 30 Günlük Kate Blume Özel Versiyon ve Reinhard Özel Versiyon seninle.

Hemen adımların detaylarına göz at.

Başlangıç: 06.03.2017
    Bitiş: 12.03.2017

Ödül listesi:

1. Adım:
     7 Günlük Kurt Koşusu
    2. Adım: 7 Günlük Kurt Yeteneği Sersemletme
    3. Adım: 7 Günlük Kurt Yeteneği Tutunma ve 7 Günlük Alsancak Pençesi
    4. Adım: 7 Günlük AKEI-47 Ultimate ve 7 Günlük Kurt Yeteneği Takla Atarak Saldırma
    5. Adım: 7 Günlük Otx-14 Groza ve 7 Günlük WX-1 Pro
    6. Adım: 30 Günlük Kovboy Dövme Seti
    7. Adım: 30 Günlük Kate Blume Özel Versiyon ve 30 Günlük Reinhard Özel Versiyon

Etkinlik ile ilgili önemli bilgiler:

1- Harca Kazan Ödülleri 1 defa alınabilir.
    2- Harca Kazan Kampanyası 7 Gün ile sınırlıdır. Kalan zamanı sayaçtan kontrol edebilirsiniz.
    3- Etkinlik içerisinde bulunan ödülleri alabilmek için belirtilen tutarda oyun içerisinden harcama yapılması gereklidir.
    4- Belirtilen tutarda harcama yapıldıktan sonra butonlar aktif olur ve  “Ödülü Al” butonu ile ödüller alınabilir.
    5- Ödüller harcama yapılan hesabın hediye kutusuna otomatik gönderilir.
    6- Sistemde otomatik hesaplama formülü bulunmaktadır. Harcanılan tutar sonrası sistem otomatikman kendini günceller ve hangi hediyeyi alabilmek için harcanılacak tutarı her ödülün sağ tarafında gösterir.

NOT: Harcama yapıldıktan 2 dakika sonra harcanılan tutar sağ üstte bulunan bakiyeye yansımaktadır. Harcama yaptıktan sonra bekleyiniz.

0

9.3.2017

Link kopyalandı.