ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

5.Nesil [5G] Karakterler ! Kilitli

  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    [size=200]5.NESİL [5G] KARAKTERLER[/size]

    Merhaba Arkadaşlar. Wolfteam İçin 5.Nesil Karakterleri Çıkarttım. Öneri Karakterler Aşağıdadır. Dandik Çizmiş Olabilirim Paintten Başka Program Yoktu :P Defterimde Daha Güzelini Çizmiştim Ama...... :D

    Neyse Uzatmayalım. İşte 5.Nesil Karakterler ve Hikayeleri....


    ********************************************************************************

    [size=300]KIRMIZI TAKIM[/size]




    [size=200]Vasilli Zaitsev[/size]

    " />

    " />

    II.Dünya Savaşı'nda Sovyet Ordusunun En İyi Keskin Nişancısıdır. Kendi Kullandığı ''Zaitsev'' Sniper Tüfeği Meşhurdur.

    Bir Gün Savaş Esnasında Alman Ordusunun Gizli Kurt DNA Labvarotuarını Keşfeder. ve Orada Esir Alınıp Epoksin'e Maruz Bırakılır. Vasilli İlk Epoksini Aldığında Kendini Güçlü Hissetmiş. Ama Savaşta Kazara Ordusundan Bir Askeri Yaralamıştır. Vasilli Bu Duruma Üzülmüştür. Artık İyice Yaşlanan Zaitsev'i Pedro Gomes Bir Gün Ziyarete Gelir. Ona Gücü ve Gençliğini Vaad Edince Zaitsev Bu Teklifi Kabul Eder ve Lycan'a Katılır.

    O.....Wolfteam'in Yeni Korkulu Rüyası
    0.....Kurtların Keskin Gözü !
    O..........Vasilli Zaitsev !


    [size=200]Natasha Henstridge[/size]

    " />

    " />

    Rus Spetsnaz Ordusunun Tek Albay ve Kız Askeridir. Taktiksel Dehası , Yakın Dövüş - Silah Uzmanlığı , Ve Fiziki İle Her Zaman İyi Bir Asker Olmuştur.

    Lycan Örgütünü Duymadan Önce Natasha'nın Sakin ve Mutlu Bir Kişiliği ve Hayatı Vardı. Ama Lycan Kurulduktan 1-2 Ay Sonra Henstridge Paien'de Doktor Ünvanını Almıştı. Bir Gece Kazara Gizli Arşivi Keşfetti ve Lycan , Wolfteam ve Epoksin ile İlgili Bilgileri Buldu. Paien Lab. Da Uzun Süre Çalışarak Profesörlüğe Erişen Henstridge Kazara Bir Kurt DNA Mutasyonu Deneyinde Epoksinin Yaydığı Radyoaktif Maddeye Maruz Kalmış ve Kendisine
    ''GÜÇLÜ KURT'' un Mutasyonundan Bir Parça Eklenmişti. Pedro Gomes Bu Haberi Duyunca Henstridge'yi Kendi Askeri Yapmak İstedi. Ama Natasha Teklidi Reddetti. Pedro , Natasha'yı Kendi İradesiyle Lycan'a Alamayınca Ailesini Öldürme Tehdidiyle Onu Lycan Örgütüne Aldı. Natasha Pişman Oldu Ama Çok Geçti. Artık o Gözü Kara ve Ailesini Kurtarma Umuduyla Savaşan Bir Suikastçı Olmuştu Bile.

    [size=300]MAVİ TAKIM[/size]




    [size=200]Ray Gold[/size]

    " />

    " />

    General Defence (G.D)'Nin En Gözde Üsteğmenidir. Tehlike Esnasında Gösterdiği Üstün Başarılar , Keskin Nişancılık Yetenekleri , Silah - Yakın Dövüş Uzmanlığı ile Korkulan Ve Saygı Duyulan Bir Askerdir.

    Lycan Örgütü Ortaya Çıkınca Christopher Smith ve Wolfteam Ekibi ile Lycan Örgütüne Karşı Başarı Sağlamıştır. Ama bir gün Lycan Örgütü Ray Gold'un Evini Basıp Onu Gizli Labvarotuar'a Götürdüler. Orada Kendisine Epoksin Enjekte Ettiler. İlk Başlarda Hafızasını Kaybeden Ray Kazara Anti-Epoksin e Maruz Kalınca Hafızası Yine Eski Ray Oldu. Ama Yeni Güçleri Tabiki Onun İlgisini Çekti.



    [size=200]Sylvia Gold[/size]

    " />

    " />

    Ray Gold'un Eşidir. Aynı Zamanda Wolfteam'in Bir Üyesidir. Önceki Ordusu Olan S.A.S Birliğinde Taktik ve Silah Uzmanlığı Sayesinde Üsteğmenliğe Kadar Yükselmiştir.

    Wolfteam ile Tanışmadan Önce Eşi Ray'in Wolfteam e Katıldığını Öğrenir ve Araştırma Yapar. Bu Araştırma Sırasında Epoksini Keşfeder ve Denemek İster. Deneyince Tıpkı Ray Gibi Tüm Hafızasını Yitirdi. Artık Kimseyi Tanıyamaz Hale Gelince Her Yeri Yakıp Yıkan Bir Canavar Haline Geldi. Wolfteam Onu Durdurmak Zorundaydı. Ama Ray Onun Sylvia Olduğunu Söyleyince Onu İyileştirdiler. Sylvia İyileştirildikten Sonra Çok İnanılmaz Bir Güce ve Hıza Sahip Oldu. Ve Ardından Wolfteam Ekibine Katıldı.


    Benden Bu Kadar Umarım Oyuncuların ve Görevlilerin Dikkatini Çeken Karakterler Olurlar.

    0

    6.5.2013

    Link kopyalandı.
  • hikkoman
    Konu: 23 Yanıt: 65
    -88 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    çok uğraşmışın ama yinede helal olsun zaten oyunda 2,dünya savaşı silahları var .karaterleri niye olmasın iyi çalışma tebrikler.

    0

    7.5.2013

    Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    İyide Sen Vasilli Zaitsev İçin Yorum Yaptın Gibime Geliyor ;)

    0

    7.5.2013

    Link kopyalandı.
  • kaak01
    Konu: 0 Yanıt: 6
    -10 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Paintle yapılan bir şeye göre çok güzel olmuş :)

    0

    8.5.2013

    Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Bir de Daha İyi Programlarım Olsa :D

    0

    8.5.2013

    Link kopyalandı.