ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

48alibey bırak şu günün sözü saçmalığınıda oyunla ilgilensinler az yöneticilere ulaş Kilitli

  • raki
    Konu: 4 Yanıt: 13
    391 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    doğru söz söyleyeni 9 köyden kovarlarmış bizim iş de aynen öyle size yüklendikçe siz hemen kaçıyosunuz çünkü artık hileye çözüm bulamıyosunuz hatta oyun artık hilelerin eline geçti doğruyu yazıncada hemen konu kitleyip dahada uzatırsak süresiz uzaklaştırma gibi saçma sapa şeylere gidiyosunuz egesan ım ben 48alibey lafım sana beni süresiz uzaklaştırmışsın çok üzüldüm bak naparız şimdi hep doğruları yazıdık ama en sonunda kayış sıyırıd ve verdim küfürü az bile ettim biz eşya satın alıyoruz millet hile satın alıyor wolfteamda syre bakıyor sadece nasıl olsa para geliyor çünkü insanları bu kadar saf ve enayi yerine koymayın yeter küfürlü konu yüznden süresiz uzaklaştırdın alibey beni sıkıntı yok iyide yaptın küfürün affı yok benim içinde doğru olanı yaptın ama bi yerden sonra yönetimin ilgisizliği bunu doğuruyor  o konudaki hersözüm küfürlü de olsa gerçekdi doğruydu neyse ARTIK WOLFTEAM DİYE BİŞEY KALMADI HİLETEAM OLARAK DEĞİŞTİ İSMİ BENCE SONSÖZÜM YAZIKLAR OLSUN KAÇ ADET OYUNLA İLGİLENEN ŞAHSİYET OG ve kendini yönetici sanaN varsa SİZ SADECE SEYRE BAKIN OYUNA

    1

    8.4.2015

    Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba,
    Forum üzerinden oyun ile ilgili herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Forum platformu üzerinde uygulanan cezalar veya diğer uygulamaların oyunda herhangi bir tesiri yoktur. 

    "verdim küfürü az bile ettim" yazmışsınız. Böyle bir düşünce forum ve oyun kurallarımıza tamamen aykırıdır. Forum veya oyun üzerinden Joygame çalışanlarına edilen hakaret ve küfürlerin cezası "Oyun İçerisinde Süresiz Sessizlik", "Forumda ise süresiz uzaklaştırma"dır. 

    Ayrıca, oyuncularımız oyuna herhangi bir şekilde nakit yüklemeseler de günlük etkinlikler ve diğer ek etkinliklerden alacakları hediyeler ile oyun oynayabilmekteler. Her geçen gün etkinliklerden verilen hediyelerin değeri artmaktadır. Günlük etkinliklerin yanı sıra 1+@ etkinliklerimiz ile de oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşabilmeleri için uğraşmaktayız.

    Ek olarak, hile ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmada bize yardımcı olması üzere tamamen gönüllülük esasına dayanan Wolfteam Anti-Hack Team'i de kurmuş bulunmaktayız. Ayrıca konu ile ilgili yasal süreçlerin de sürdüğünü belirtirmek isteriz. Bu yasal süreçlerin sonunda geçtiğimiz haftalarda bir Wolfteam Hacker'ı 6 ay hapis cezası almıştır. (İlgili haber için buraya tıklayınız.)

    İyi forumlar dilerim.

    0

    9.4.2015

    Link kopyalandı.