ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

40 gündür yoksun Kilitli

• tutaryunusxd
    Konu: 4 Yanıt: 4
    52 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

küfür ettırecekler ymeın ederımkı destek sayfasına yayınladım 2 gündür cevap yok bu nasıl destektir abi allahın adını verdım bılen vrsa yazşuın suraya hata resminin linki http://i.hizliresim.com/XD4AWj.png   ya yemin ederimki lan 5. gün oldu lan yeter yemın ederım bu nasıl bır ekiptir abi destek e 4 defa paylastım fotosuyla beraber yteter da artık vallahi yeter adam gibi çzum ublsunlar bakıyorum tek ben deılım bu sorunu yaşıyan vallahi yeter ya destek ekipleri cevap bile vermıyor burda bilen biri yokmuu

0

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • yunustutarxd
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

vallahi yeter ya bnasıl bi ekip dir ilgilenmıyorlar bile 

0

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Konunuzu doğru kategoriye açtıysanız ve sorununuzu net bir şekilde anlattıysanız en geç 48 Saat içinde cevap verilecektir.

1

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • uslanmaz52
    Konu: 2 Yanıt: 5
    50 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

kardeş aynı sorun bende de var bunlara para dicen başka bişi demicen küfür etmicem kardeş bunlar işine geleni yapar işine gelmeyeni yapmaz aynı sorun bende de var

0

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • Sinan1905
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba. Aynı sorun bende de var 2 gündür aynı şeyi görüyorum. Gece 4'de açılıcak demiştiniz ama hâla aynı. Lütfen gerekeni yapın. Saygılar...

0

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • crazyraptor
    Konu: 5 Yanıt: 13
    107 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar çarınız bugta kalmış yapmanız gereken ekran görüntüsünü güncellemek birde sorunu destek bölümüne bildirmek orda OG lar cevap verir...

0

8.1.2015

Link kopyalandı.