ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

40 Gündür Oyunda Yoksunuz Hatası.. Kilitli

• Sparkin258
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyuna 2 haftadır her girmek isteyişimde oyun sahasında 40 gündür yoksunuz..... şeklinde mesaj geliyor bu konuyla ilgili acilen düzenlemeye gidilmeli hergün bekliyorum hala değişen birşey yok. Vip rütbesini bana layık gördüğünüz halde açtığım konuya kaç gündür değil öncelik, cevap bile yok. Lütfen hocam artık rütbe düşümümü yapıyosunuz ne yapıyorsanız birşey yapın ama çarları açın artık. O kadar emeğe yazık etmeyin gözünüzü seviyim. konuyla ilgili geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler.

0

22.9.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba, bu konuyu destek sistemine başvurun. Joygame destek sistemine gitmek için tıklayın.

0

22.9.2014

Link kopyalandı.
  • makas3232
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynısı bendede oluyor çözemiyorlar destek ekibi fln boş iş

0

22.9.2014

Link kopyalandı.
  • Sparkin258
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Konuyla ilgili 4 destek konusu açışım artık ben bile konu açmaktan utanır oldum konuyla ilgili mantıklı bi düzenleme şuan için yok. lütfen gerekli birimler bu konuda acilen ufak düzenlemelere gitsin. çok saçma bi durumda bi boşluğun içindeyiz bu bir maduriyettir wolfteam eski oyuncularına değer vermeli ve kaybetmemek için bi an önce düzenlemeye gitmeli. ilgi ve alakanız için teşekkürler şimdiden.

0

23.9.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Hatanın ekran görüntüsünü alıp, net bir şekilde sorununuzu anlatırsanız. Cevap alırsınız.

0

23.9.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    Konu: 22 Yanıt: 273
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

shekil00umut dedi ki;
    Hatanın ekran görüntüsünü alıp, net bir şekilde sorununuzu anlatırsanız. Cevap alırsınız.
    Bakın aynı hata bende var 2 aydır bekliyorum.Hepsini yaptım cevapda aldım cevap yeni yamada yapacağız dediler.K.A.O.S yaması mı ne gelmiş yapmadınız.Yani anladım ki sözünüzde durmuyorsunuz.Bekleyeceğiz bakalım keyifleri ne zaman isterse yapacaklar belkide hiç yapmazlar.
    İyi Forumlar... 

0

23.9.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    Konu: 22 Yanıt: 273
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

makas3232 dedi ki;
    aynısı bendede oluyor çözemiyorlar destek ekibi fln boş iş
    Evet haklısın.Çözemiyolar değil ama çözmüyorlar.Artı sözlerinde durmuyorlar.
    İyi Forumlar.. :)

0

23.9.2014

Link kopyalandı.