kendini boşa yormuş olursun be kardeş ! ! ! sen yazıyorsun diye indirim yapmazlar yoksa herkes istediği bir şey varsa bu şekilde davranır .. yaparlarsa ben de yararlanacağım takla + ec + uzas almayı düşünüyorum . % 50 olsa bile ( 75k + 25k + 25k ) yaklaşık hesapla 125k kp ye patlar
Şuan bir KP indirimi gelse ortalık Taklacıdan ve uzascılardan geçilmez çünkü 1+9 ve 1+5 şeklinde kutularda indirim ve hediye oldu millet KP stoğunu yağmıştır bile. Bence şuan böyle oyun daha iyi tabi hileleri işin içine katmıyorum.SENDE AL ALMA DİYEN Mİ OLDU SANA BÖYLE OLUMSUZ YAZIYORSUNUZ YAPMIYORLAR SENDE STOĞUNU YAP HEM OYUNDA HERKEZİN KP Sİ TAVANA VURMUŞ SENİNKİ AZSA BİLEMEM HERKEZİN ARTIK EMİNİM 150K DEN FAZLA KP'Sİ VARDIR 1+5'E DE GEREK YOK SÜREKLİ NAKİT ALIYOR HERKEZ. 1 MİLYON KP'Sİ VAR BAZILARININ HATTA DAHA FAZLA ONLARIN İNDİRİMEDE İHTİYACI YOK ZATEN ŞUAN HER ODADA UZAS VE TAKLA VAR İNDİRİM OLMAMASI ONLARI DURDURMUYOR İNDİRİM GENEL OLARAK 1 GÜNLÜĞÜNEDE OLSA LAZIM 2 HAFTA ART ARDA NAKİT İNDİRİMİ YAPIYORLAR :angry:
Sen İstedin diye kp indirim yapsınlar başka istegin varmı reis ?
Birde diyosunki indirim yapmıyorlarsa kp dükkanı neden var ben veya başkası eşya alsın diye var ben merkezci düşünmeyi bırakın artık indirime gerek kalmayan arkadaşlar var bu oyunda çok fazla sayısı setler falan gayet iyi bence fiyatları eşyalara bakılırsa uygun her ay kp indirimi olurmu KP bölümü nakit harcayanlar için açılmış bonus market ne kadar çok nakit harcarsan o kadar cok puan alırsın gibi birşey ha bir ara indirim oldu bunu değerlendirdik şeyini çıkarmanın anlamı yok