arkadaşim Moderator size daha önce paypal adresinden nakit aldimi ve özel karkater olimpiyat kutusu alip ve özel kurt yetenegi özel karkater aldimi ama bu durumdan madur oldumu joygame yöneticisi Ozan beyede e mail attimi Hatta size 3 defa form da yazdimi destek bölümünden paypal da aldiniza dahil resim gun saat saniye istemiştiniz ve size Görüntüyü aldigima dahil paypal hesabimdan yolladim ama siz Sadece Laf olsun diyemi Görüntü istediniz Pekala Benden istediklerinizi Paypal adresiden cektigim aldigim Joygame adinda Wolfteam adinda Görüntü tarih saat kaydimi istediniz Halde size verdigim Halde Bu konuda Bana yardimci Olmadiniz.. Busatten sonra sizden ve Joygame Adi altin daki Yetkililerin sadece sözlü Olrak bilgi resim kayit istemesi ve Bişey yapmması Halinde YASAL Haklarimi Kullanacami Sölemek isterim Ben sizden Beklerim bu hem Moderator Olrak sizin ayibiniz hemde Joygame Wolfteam Yoneticilerinin... Ben bir Televizyoncu Olarak Kişiler'den sadece Laf olsun diye reim kaydi tarih saat deyip ilgilenmeyen bir Moderator yani siz.. birde Joygame / Wolfteam Yetkileri var... özrünüz Kabahatiniz'dan büyük bu durumda ben sizden özür için süresiz yada 90 gunluk hediye edersiniz diye beklerken benden istediniz tarih saati verdigim halde benden istdiniz halde ilgi alaka Görmedim Umarim bu satten sonra Database serveriniz sunucunuz Joygame Yetkilerin ilgilendirir sizden Sikayetciyim...