Bu akşam 20 TL cekicem kutu alarak 10000 nakiti nasıl sıfırlarım önceki nakit cektigimde 61 nakit kalmıştı ve cash vip lounge den bişi alamadım bu sefer ne almayın
Arkadaşlar su kutular kesin olmali;
---Silah Kutusu [ec sl , uzas dwı için ]
---Karakter Kutusu [ Pedro,Angelo için angelo kurt avında ]
---platinum kutusu <------ bu fazla önemli değil sadece içinden cıkan setler icin bide güclü kullanıcı
Arkadaşlar onlar kesin olmali örneğin atıyorum 5 silah kutusu 10 karakter 25 platinum gibi yorumlar bekliyorum ve attığınız yorumlarda verdiğiniz kac kutu alcağımda sıfırlanması gerek
HigheTe dedi ki;
Bu akşam 20 TL cekicem kutu alarak 10000 nakiti nasıl sıfırlarım önceki nakit cektigimde 61 nakit kalmıştı ve cash vip lounge den bişi alamadım bu sefer ne almayın
Arkadaşlar su kutular kesin olmali;
---Silah Kutusu [ec sl , uzas dwı için ]
---Karakter Kutusu [ Pedro,Angelo için angelo kurt avında ]
---platinum kutusu <------ bu fazla önemli değil sadece içinden cıkan setler icin bide güclü kullanıcı
Arkadaşlar onlar kesin olmali örneğin atıyorum 5 silah kutusu 10 karakter 25 platinum gibi yorumlar bekliyorum ve attığınız yorumlarda verdiğiniz kac kutu alcağımda sıfırlanması gerek
Öncelikle Merhaba! Eğer 1+30 da kutu alacaksanız kp kutusu alın 2 tane bu da size 62 adet yapar, silah çekiliş kutusunu da öneririm ec sl vb silahlar çıkabilir, karakter kutusunu önermiyorum çıkacak şeyler 1-7 gün arasında onu alacağına platin-şans alabilirsin. İyi Forumlar.