ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Lutfen Herkez Baksın Oyun bilgili arkadaslar

• ksksero590
    Konu: 4 Yanıt: 8
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Arkadaslar oyunda nadir itemleri nerde dusure bılırım en cok nerde cıkar lw 21 nerde daha cok exp kasabılırım 20 den sonra neden skıl cıkmıyor bılgılerınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler...

0

4.3.2012

Link kopyalandı.
  • ksksero590
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

yardim edebilecek kimse yok mu ?

0

5.3.2012

Link kopyalandı.
  • XxXMoByDiCqXxX
    Konu: 4 Yanıt: 15
    -30 JFP
    Kazanılan Rozetler

Kardeş benim bildiğim kadarıyla en iyi en sağlam item bos lardan çıkar jarıshırn da bos var yani liderleri onları kesersen çok iyi item düşürebilirsin ve birleştirebilirsin

0

5.3.2012

Link kopyalandı.
  • ksksero590
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

eyw saol kardesim lw 23 oldum bana uygun bir yerde bos varmi bilfigin yara bir maden ?

0

6.3.2012

Link kopyalandı.
  • tolgadogan1525
    Konu: 5 Yanıt: 12
    70 JFP
    Kazanılan Rozetler

RUHLAR HAPİSANESİNİN ORALARDA KHALYS VAR ONDAN DÜŞÜREBİLİRSİN EŞSİZ ÇOK HIZLI BİR SİLAH VERİR 27 LEVEL   SONRA 27 LEVEL DEV ÖRÜMCEK VAR DİRENİŞÇİLERİN KAMPININ ORALARDA SONRA GİZLİ VE KUTSAL YERİN ORALARDA ANDER VAR 30 LEVEL DEV CANAVAR SONRA BUZLU YERLERDE SİGRİSMAR 35 LEVEL VE ATLANTİSİN ORALARDA 40 LEVEL GORGA VAR AYRICA 45 LEVEL BOSS TA STALGART IN ORALARDA BU DEDİĞİM YERLERE GİT CANAVARIN ADINI SÖYLE GRUP AT GELMEK İSTEYENE HEM YOLU TARİF EDER SANA O CANAVARLARI KESİNCE 1000-3000-5000-7000-9000 TP VERİR CANAVARLAR SIRASIYLA...    ŞİMDİ SÖYLE BAKALIM O TEŞEKKÜR ETTİĞİNMİ DAHA ÇOK BİLGİ VERDİ VE YARDIMCI OLDU BENMİ :)))   TABİ İNSANIN 45 LEVEL ÇARI OLUNCA :)

0

8.12.2013

Link kopyalandı.