Gerçek bir leydi olmaya hazır mısın?
Joygame, Lady Popular Türkiye’yi gururla takdim eder! Modayı yakından takip eden leydiler bundan böyle “Lady Popular”da buluşacak.
Birbirinden güzel kombinler, seçkin AVM’lerde leydilerimizi bekliyor! En renkli partiler, leydilere layık güzellik salonları, şirin mi şirin evcil hayvanlar ve çok daha fazlası bu oyunda!
Dilerseniz biraz detaylandıralım. Her kadın, bir leydi olarak doğar. Bunu geliştirmek ise onların elindedir. İşte Lady Popular’da sıradan bir gün örneği...
Sabah, sıcacık evinde uyanır bir leydi. Rahat pijamalarını, gündelik kıyafetleriyle değiştirir. Evcil hayvanı vardır. Kahvaltısını ederken o şirin hayvanıyla da ilgilenir. Eğitir, oynar onunla.
Sonra ise her kendi ayağı üzerinde duran leydi gibi işe gitmesi gerekir. Kuaförlükten, Süper model olmaya kadar uzanan bir yol vardır önünde. Başarı basamakları, adım adım çıkılır. Demez neydim, olur en popüler leydim! Çalışmasını tamamlar. İşten çıkar.
İş yerinde arkadaşının gösterdiği Rihanna’nın son saç modelini çok beğenmiştir. Soluğu, güzellik salonunda alır. Kendisine en yakışan makyajla birlikte o saç modelini yaptırır. Gece için hazırdır. AVM‘ye uğrayıp diskoda giyebileceği özel bir kombin satın alır ve diskoya gider.
Yoğun ve güzel günün sonunda hayatının aşkını da partide bulur. Başarılı basketbolcuyla güzel bir birlikteliğe başlarlar ve sonunda evine döner. Artık uyumaya hazırdır. Dolu dolu bir gün geride kalmıştır.
Lady Popular’da gerçek hayatta olabilecek hemen her şey mevcut! Bunların yanı sıra Sudoku’dan Master Mind’a, Resim bulmaca’dan Konsantrasyon oyunlarına kadar pek çok mini ve popüler oyun da sizleri bekliyor!
Çok az kaldı! Beklemede kalın...