@1 arkadaşım ilk önce senden özür diliyorum.konu dışına çıkıp kendi sorumu sormak için.çünkü 3 gün geçmesi gerekiyormuş konu açmak için (saçmalın fiyaskosu). bende beyaz ekran sorunu var bakın büyük harflerle yazıyorum BEYAZ EKRAN ingilizcesi:WHITE SCREEN anlamayan yoktur herhalde.bütün sitedeki yerleri gezdim.net bir cevap yok genellikle şu: bütün emektar vs admin mod duyuyor bunları . ve yazıya başlıyor hiç kafaya takmaksızın şöyle şöyle yapın
bide alta iyi formlar.
falan yazıyorlar. ulan sanki iş çözülmüş iyi formlar cart curt. bune ya bir allahın kulu adım adım şunları yap diyen yok varsa yoksa
.......
İyi formlar...
bu nedir ya arkadaş insanlar sorun arıyor bende arıyorum şuna artık bir çare bulun ekran kartı son sürüm herşey iyi 6 gb ram 2 gm ekran kartı kaç milyarlık oyuncak açmıyor oyunu adam gibi biride sabitleyip anlatmıyorki. işleri güçleri şunları yapıınız işte şuna email atınız bilmem ney yapınız falan filan. inanmayın ha kendileride bilmiyorlar bunu inanın bilmiyorlar nasıl çözüleceğini. artık bişey bulamıyorlarsada makineden kaynaklıdır diyorlar ne makinesi içini açıp kabolusu düşmüşte onumu takayım arkadaş. bakın söylüyorum oyuna girmeden oynamadan bezdim oyundan. bunuda bu kadar yazdırdınızya bakın görün sinirden delirdiğimi.