Dostum ben kendime büyücü avcısı diyorum genelde benle aynı seviye yada benden düsük seviyedeki hic bir büyücü beni kesemez...
3 büyücünün arasına girerim en az birini almazsam aksam basıma agrılar giriyor :D
Sana bu konuyu okumanı öneririm bastan yazmak zaman kaybı...
büyücülerin sonu :D
okçunun yeni skili gelişi güzel atış adrenalin ve kurt çağrısı ve ölümcül vuruşmu ne bunların hepsini açtığın takdirde cidden okçu kdr güçlüsü yok korucu çok ii vurur ve çok ii ölür :D savaşçı çok yavaş zor ölür kolay öldürür ama çok zor yakalar öfkesi olduğundan dolayı çoğu skili öfkesiz kullanamaz tavsiyem okçu çok güzel kasılma taktikleri var istersen vere bilirim
Bana göre bütün karakterler çok iyidir.Hepsini severim ama en çok beğendiğim korucu karakteridir.Neden mi? Çünkü hem yakın dövüş hem uzak dövüş yapabilirsiniz.Örneğin yakın dövüşte ağır darbe vurabilirsiniz uzak dövüşte av oku,hassas atış vb. kullanabilirsiniz.korucu karakteri arenada cok iyi iş çıkarır mesela sizden güçlübi rakibe kaçarak saldırabilirsiniz.aslında bütün karakterleri full dizersen hepsi iyi olur ama bana göre en iyi korucu(kısa yay kullanmanızı öneririm çünkü uzun yay iyi vurur fakat yavaştır.kısa yay uzun yaydan kötü vurur fakat çok daha hızlıdır bu yüzden daha çabuk adamı kesersiniz):):biggrin:
ŞİMDİ ŞÖLE VS YAPICAKSAN VE PARAN WARSA YETERİNCE :) SAVAŞÇI OL SANA TAVSİYEM . AMA PARAM ÇOK YOK HATTA METELİĞE SIKIYOM DİOSAN Bİ 40 LEVEL ARAKDŞINLA OKÇU AÇIP ÖLE İTEM YAPIP ONLA DAL BN ŞUAN EN İY OKÇU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYRM HEM BİLDİĞİM TÜM ODALARDA ŞÖHRET BİRİNCİLERİ OKÇULAR ! . AMA YENİ DÜZENLEMELER GELİCEK HERŞEY DEĞİŞİCEK BENCE BEKLE DERİM :) YARATIK KESMEK İÇİN KESİLİKLEE BÜYÜCÜ KESİNLİKLE TP GELMESİ İÇİNDE KOLAY VE RAHAT KESİM İÇİN KESİNLİKLE BÜYÜCÜÜ
arkadaşlar savaşçı alıyorum büyücüyü ve okçuu kıskanıyorum uzakdan dalıyolar ama savaşçının zırh değeri çok ama dibinden saldırmak kötü büyücü alıyorum yetenekler süper bekçi var senin yerie bi savaşıyo ama ondada zırh değeri okaar ezikki hemen ölüyor herzamanda uzaktan saldırılmıyor tabi derken okçu alıyım dedim okçunun zırh değeri savaşçı kadar olmasada oranlar örneğin savaşçı:3000 okçu:2000 büyücü:300-750 gibi bi orana sahip işte okçuyu aldım zırh değeride çok kurtlarıda var senin yerine savaşıyor hem uzaktan hem ağır darbe yeteneğiyle yakından savaşıyor kolay ölmüyor öldürüyor 'YANİ EN İYİ OYUNCU OKÇUDUR...' MUTLAKA BU YAZIYI OKUYUN UZUN DİYE GEÇMEYİN GERÇEK KARAKTER BUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!