ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Genel Forum Kuralları Kilitli

• JoyPark
    Konu: 26 Yanıt: 31
    -40 JFP
    Kazanılan Rozetler

Değerli Joygame üyeleri,

Oyunlarımızdan ziyade forumlarımızda da uyulması gereken belli başlı kurallarımız vardır.

Forum sağlığı ve düzeni için bir kısmınının göz önünde bulundurulması için tekrar belirtmekte fayda bulduk ve gerekli gördüğümüz kurallarda değişiklik yaptık.

• Açılacak başlık muhakkak suretle içeriği özetlemelidir.

Yanlış: bakar mısınız, acil yardım, lütfen yardım, bıktım artık, üf, püf,
    Doğru: ****** Hatası, **** Konusunda, ******* hata vermesi, **** hatası

• İçerik küçük harflerle yazılmalıdır.

Yanlış: OYUN GİRİŞ EKRANINDA OYUNUN DONMASI
    Doğru: Oyun Giriş Ekranında Oyunun Donması

• Yazılarınızda lütfen Türkçe'ye önem gösterin.

Yanlış: qecen qun oyun oynuyodum qanqa dediqim ad4m ben1 ke$ti, Bu aaadaaamlaaar crazyyyy oqluuum yeaaah coook relax m4c kazaniyolar.
    Doğru: Geçen gün oyun oynuyordum, kan kardeşim dediğim adam beni öldürdü. Bu adamlar çok çılgın, çok rahat maç kazanıyorlar.

• Din, siyaset gibi konularla ayrımcılık, ırkçılık vb bölünmelere neden olacak konular yaasaktır.

• İftirada bulunulması, argo, hakaret ve küfür gibi sözcüklerin kullanılması ceza sebebidir.

• Konularda kasten baskı uygulayarak tartışma çıkaran kişiler belli bir süre için forumdan uzaklaştırılırlar.

Unutmayınız ki kurallar düzeni sağlamak ve bir bütünü parçalamamak içindir. Fikirlerinizi belirtebilir, tartışabilirsiniz ancak bu ayrımların seviyeleri düşürmesine müsaade etmeyiniz.

Tüm oyuncularımıza iyi forumlar, oyunlar dileriz.

0

17.1.2012

Link kopyalandı.