Farmerama’da Kurabiye Cenneti!
Noel’de kurabiye pişirmeye ne dersin?
Farmerama’da hayalindeki çiftliğini yaratmaya devam ederken, sana sürpriz bir haberimiz var.
Senenin en güzel döneminde yani Noel’deyiz. En güzel dekorasyon malzemelerini al, hediyeleri paketle ve en sevdiğin Noel şarkılarını söyle. Bunun yanında da mis gibi kokan, leziz mi leziz kurabiyelerini de sakın unutma.
Kurabiyesiz, Noel mi olur? O halde hemen, Farmerama’ya gel, sevimli hayvanlara yardım et ve enjeksiyon aparatlarını topla.
Süren çok kısıtlı!
19-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Kurabiye Cenneti Etkinliği’nde, çiftlikte harikalar yaratmak için yardım edebilirsin.
Anasonu ve Noel baharatlarının müthiş kokusu havaya karışıyor ve hayvanlar değişik kurabiyeler pişirmek için hazırlık yapıyor. Hayvanlar şimdiden sıcak ve kışa özel nefis yiyecekleri tadacakları için seviniyorlar ve bu yiyecekleri tatmak için sıraya girdiler bile. Zencefilli çörekleri, anasonlu kurabiyeleri ve kuru pasta çeşitlerini yemek için sabırsızlıkla bekliyorlar. O kadar çok çeşit var ki! Her zaman olduğu gibi yapılması gereken çok iş ve doyurulması gereken bir sürü hayvan var.
19-25 Aralık tarihleri arasında çiftliğe uğramayı unutma! Nefis tatlılardan atıştır ve hayvanlara hazırlıklar için yardım et!
Kurabiye Cenneti‘ rüyasını gerçekleştirebilirsin.
Farmerama oyununu hemen oyna: http://joy.ac/Farmerama_Hemen_Oyna