ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Eşya Geliştirme Klavuzu

• demirium
    Konu: 11 Yanıt: 20
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

DrakenSang'da yüzlerce oyuncunun arasından sıyrılıp tahta oturmak için eşyanı geliştirmen çok önemli !

Eşya geliştirmek için Grimford(Ana Köy) deki Demirciye gitmen gerekiyor.Demirciyle konuşup 'Nesneyi İyileştir' seçeneğine tıklayarak geliştirmek istediğin nesneyi açılan pencereye sürükleyerek geliştirebilirsin.

[center][/center]

Not: Geliştirmek için Andermant'a ihtiyacın olacak.Her geliştirmede daha fazla Andermant isteyeceğini unutma.Andermant elde etmek için canavarlarla mücadele edebilir ya da satın alabilirsin.

Açılan geliştirme penceresindeki '+' ve '-' butonları sayesinde ne kadar geliştireceğini belirleyebilirsin.Şuanda DrakenSang'da 33'e kadar geliştirmek mümkün.Eşyaları geliştirebilmek için uygun seviyeye gelmen gerektiğini de unutma.

[center][/center]

0

17.1.2012

Link kopyalandı.
  • konyateam422
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Peki İtemin yok olma ihtimali yokmu?

0

19.1.2012

Link kopyalandı.
  • demirium
    Konu: 11 Yanıt: 20
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hayır,eşyalar %100 oranla yükseltilebilmektedir.

0

22.1.2012

Link kopyalandı.
  • apogate
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bütün yetenekler için;Kritik vuruş,hayat puanı, hasar puanı,vs kıymetli taşlar varken neden çember büyücüsü için en önemli olan mana arttırımı için değerli taş bulunmuyor.
    Bu arada Önceki gönderiminde yanıtını alamadım.Bu konuda adminden oyun içinde satış yapılan çok değerli envarterlerin daha makul andrement ile geri satılabilmesini dolayısı ile satış sirkilasyonunun sağlanması için bir çalışmanın yapıldığını söyleyerek içimizi rahatlamasını bekliyoruz.25 levelde 28400 andrement ile alınan envarterin 35 levele gelince envarter değişimi yapılırken 28400 andrementin 1 bakır karşılığı ile geri satın alınması drakensang'ın bindiği dalı kesmesi gibidir.Kimse envarterini bu komik fiyata satıp yenisini almaya kıyamaz.Bu oyun içindeki en büyük sorunlardan biridir bence.

0

8.2.2012

Link kopyalandı.
  • aresrw1999
    Konu: 2 Yanıt: 20
    -10 JFP
    Kazanılan Rozetler

elimde bir çok item var ve hepsinin edn düşük puanı 2200 andermant ve değeri 1 bakır 1 gümüş anca ediyor buna çözüm bulunmaz ise gerçekten oyunu bırakıcak kişi çok

0

10.2.2012

Link kopyalandı.
  • apogate
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bu zihniyetle oyunu devam ettirenler oyun içinde 1 kuruş para harcamayan oyuncularla oyuna devam etmek zorunda kalırlar,bizim gibi balıklarda oltaya birkez takılır,sonrasında başka yerden kısmetini yada oyununu bulmaya bakar..Ben online oyunlarda oyun içinde iyi para harcarım,fakat bu oyunda kendimi 28000'e alınan asayı daha iyisini almak için satmaya çalıştığımda 1 bakır ettiğini görünce satmaktan vazgeçtim.yaratıklardan düşen değersiz envarterlerin bile 6 gümüş karşılığı olduğu biryerde gerçek para ile satın alınan envarterin 1 bakır olması küfür gibi geliyor doğrusu..Para harcamaya değer bir oyunda devam etmek en iyisi...

0

10.2.2012

Link kopyalandı.
  • HeaLofStyLe
    Konu: 0 Yanıt: 4
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Benim bi sorum var item geliştirmek cok fark edermi yani elinde 10 seviye geliştirilmiş baltası olan birine karsı sansımız varmı ??

0

7.3.2012

Link kopyalandı.
  • yenisayfa12
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

itemlerdeki dayanıklılık nasıl düzeltilecek kullanımdan bir süre sonra dayanıklılık sıfırlanıyor

0

7.5.2012

Link kopyalandı.