savas sırasında :savaci cok ezik diyer karakterlere göre sersemletmesi saniyeden az suruyor ki sersemlettiginiz adama vuramiyorsunuz bile (saldiri hizi 1.11saniye)
ne kadar item yaparsanız yapın gercekten iyi oynayan buyucu yada koruyucuyu ölduremezsiniz cunku yakalayamazsiniz cunku öfkeniz yetmez siz öfke toplarsiniz o kacar öfkeniz biter o sizi dondurur yada agla yakalar buyucu ise zaten donma sikili acilmadan siz ölmus olursunuz ki dondurmadan diyer sikllerini de kullansa hareket edemiyorsunuz okcu yavaslatip uzakten siz yaklasana kadar en az 2 sikil kullana bilir siz savasci oldugunuz ve itemleriniz full olsa bile ayni lvldeki buyucu yada koruyucu en fazla 70 damage vurur ken onlar size en az 150 damage vurur felc eden hucum kullanirken cok dikkatli olmak gerek ucum kimseyi durduramaya bilirsiniz ayada durdurup eski yerinize geri gidersiniz :D ki bu durumda kullandiginiz sikil hic bir ise yaramamis olur öfke toplamak icin öfkeli savas cıglıgı atarsınız bunu gören rakip icinden 10 a kadar sayarak sizden kacar bu arada sizin öfkeniz bitmistir artık kurbanlık koyun gibisiniz zehirli ok ile yada buz ile yavaslatilip öldururlmeye hazırsınız...
lvl kasarken :surekli yaratıklara yaklasmak zorundasınız ki buda arkadaki daha cok yaratıgın ustunuze gelmesini saglar genelde ölursunuz buyuculer ve koruyucular zıplar yada ısınlanır siz butun yaratıkları kesip gideceginiz yere gitmek icin ugrasirsınız aradan kosmayi denemeyin buyuk ihtimal yaratıklara taklıp arada kalırsınız ve aradan cıkacak sikiliniz olmadıgı icin ölursunuz gurup yapin siz yaratıkarin arasina dalin ugrasin caniniz gitsin buyucu ve koruyucular uzaktan son vurusu yapip cikan sifayi ve mazemeyi alsin sonuc öldunuz cok merak ediyorum acaba oyunu yapanlar bunlari denedimi yoksa biz yaptil olsun deyip surduler mi hic mi karakterler arasida ki ucurumlar kadar farki görmediler her karakterin bir iyi yani birde kötu yani olur benim bildigim kadari ile ama ben savascida hic iyi bir yan bulamadim 10bin cani olsada 5bin defasi olsada savasci en kötu karakter bence zaten 25 lvl de en fazla 1500 cani 600 de defasi oluyor en iyi silah ile saldirisi 100 oluyor
ki bunlari yapmak icin oyuna en az 300 tl vermeniz gerek ben verdim ama hic bir ise yaramiyor tavsiyem kimse savasci oynamasin 25 lvl e kadar hic bir iyi yönunu görmedim görecegimide sanmam