ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

en iyi sınıf

• qpters68
    Konu: 1 Yanıt: 3
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

merhaba ben 11 lwl korucuyum.ama ben korucudan pek memnun deiğilim.musabakaya girdim ve çember büyücülerin çok iyi olduğunu gördüm.ama kasılmadada ejderha savascısı en iyisi diyolar.yeni üyelik açıcam .HANGİ SINIF AÇAYIM LÜTFEN YARDIM EDİN :wacko:

0

26.1.2012

Link kopyalandı.
  • jokeraso
    Konu: 2 Yanıt: 6
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

her karakteri avantaj ve dezavantajları vardır örneğin ejderha savaşçısı kasılmakta mükemmel vslik ejderha savaşçısı istiyorsan önce kas sonra vs yanı önce eşyalarını ayarla kılıcmıs zırhmıs ıyıce kas sonrada vs çember büyücüsü atak yönünden iyi diyebiliriz bu karakter tam vslik için yataırmışlar kasılması zordur ama saredersen ve iyi kasıp sağlam dizip karşısınında kimsenin duramayacağı çember büyücüsü yapabilirsin okçular isi bu ikisi arasında kalandır yani hemn saldırı yönunden hemde savunma yönünden dengededir fakat okçu ile vs nın en doğru yolu şudur örneğin 5e5 bir mücadele yapıorsun 4ü ekderha savaşçısı 1de okcu ise o okcu nun mükemmel avantajı vardır e.savaşçıları okcuyu korur okcuda saldıraya geçer okcunun yakın dovus kabılıyetı yoktur okcular her zaman savaşta arka planda olmalıdır

Bişeler anlatabildiysem ne mutlu...

0

26.1.2012

Link kopyalandı.
  • qpters68
    Konu: 1 Yanıt: 3
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

teşekkür ederim kardeş mümkünse sen sınıfını ve lwlini yazar mısın ? tekrar teşekkür ederim

0

26.1.2012

Link kopyalandı.
  • kattar
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

ben ce en iyisi ko0rucu 9 lvl korucum var 9 lvl büyücüyü çok rahat alıyom büyücüde buz olmasa zaten hiç bişey yapamıyor sana bi vs taktiği verim yavaşlatma (av yayı) vur vitane sonra hassas okları salla adama adamın perti çıkar büyücüye ise büyücü sürekli kaçar buz vurmak için yaklaşır buzdan kaçabilirsen zaten ölmüştür büyücü kaçmazsan yarı can gider sonra hassas ları sallarsın gene savunması az zaten ölür o

0

27.1.2012

Link kopyalandı.
  • jokeraso
    Konu: 2 Yanıt: 6
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Ben Teşekür ederim Şu an iki karakterim bulunmakta ama esas karakter diğer hesaba ait 9 lvl Çember büyücüsü diğeride ejderha savaşçısı

0

30.1.2012

Link kopyalandı.
  • WereWolf27
    Konu: 0 Yanıt: 2
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

ben 28 lwl ejderha savaşçısıyım çember büyücüleri mükemmelk :)

0

4.2.2012

Link kopyalandı.
  • cnrvsbr4
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

:shocked::sleep::angry:ateş büyücsüüyüm 32llwl cok rahat kasılırısn kasılmassın cünkü görev ypmam lazım orda anca görev kasar hangi sınıf oldugunb önemli deigl cok degil ama

0

15.2.2012

Link kopyalandı.
  • DeLeTeExtra
    Konu: 1 Yanıt: 5
    -10 JFP
    Kazanılan Rozetler

savas sırasında :savaci cok ezik diyer karakterlere göre sersemletmesi saniyeden az suruyor ki sersemlettiginiz adama vuramiyorsunuz bile (saldiri hizi 1.11saniye)
    ne kadar item yaparsanız yapın gercekten iyi oynayan buyucu yada koruyucuyu ölduremezsiniz cunku yakalayamazsiniz cunku öfkeniz yetmez siz öfke toplarsiniz o kacar öfkeniz biter o sizi dondurur yada agla yakalar buyucu ise zaten donma sikili acilmadan siz ölmus olursunuz ki dondurmadan diyer sikllerini de kullansa hareket edemiyorsunuz okcu yavaslatip uzakten siz yaklasana kadar en az 2 sikil kullana bilir siz savasci oldugunuz ve itemleriniz full olsa bile ayni lvldeki buyucu yada koruyucu en fazla 70 damage vurur ken onlar size en az 150 damage vurur felc eden hucum kullanirken cok dikkatli olmak gerek ucum kimseyi durduramaya bilirsiniz ayada durdurup eski yerinize geri gidersiniz :D ki bu durumda kullandiginiz sikil hic bir ise yaramamis olur öfke toplamak icin öfkeli savas cıglıgı atarsınız bunu gören rakip icinden 10 a kadar sayarak sizden kacar bu arada sizin öfkeniz bitmistir artık kurbanlık koyun gibisiniz zehirli ok ile yada buz ile yavaslatilip öldururlmeye hazırsınız...
    lvl kasarken :surekli yaratıklara yaklasmak zorundasınız ki buda arkadaki daha cok yaratıgın ustunuze gelmesini saglar genelde ölursunuz buyuculer ve koruyucular zıplar yada ısınlanır siz butun yaratıkları kesip gideceginiz yere gitmek icin ugrasirsınız aradan kosmayi denemeyin buyuk ihtimal yaratıklara taklıp arada kalırsınız ve aradan cıkacak sikiliniz olmadıgı icin ölursunuz gurup yapin siz yaratıkarin arasina dalin ugrasin caniniz gitsin buyucu ve koruyucular uzaktan son vurusu yapip cikan sifayi ve mazemeyi alsin sonuc öldunuz cok merak ediyorum acaba oyunu yapanlar bunlari denedimi yoksa biz yaptil olsun deyip surduler mi hic mi karakterler arasida ki ucurumlar kadar farki görmediler her karakterin bir iyi yani birde kötu yani olur benim bildigim kadari ile ama ben savascida hic iyi bir yan bulamadim 10bin cani olsada 5bin defasi olsada savasci en kötu karakter bence zaten 25 lvl de en fazla 1500 cani 600 de defasi oluyor en iyi silah ile saldirisi 100 oluyor
    ki bunlari yapmak icin oyuna en az 300 tl vermeniz gerek ben verdim ama hic bir ise yaramiyor tavsiyem kimse savasci oynamasin 25 lvl e kadar hic bir iyi yönunu görmedim görecegimide sanmam

0

17.2.2012

Link kopyalandı.