ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Drakensang online hakkında

• HeaLofStyLe
    Konu: 0 Yanıt: 4
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba

Oyunu yaklasık 1 haftadır oynuyorum bir kac şey cok dikkatimi cekti öncelikle oyunda karakterler arasında cok büyük bir dengesizlik var örnegin 15 lvl ejderha savascısıyım 14 lvl cember büyücüsü beni dondurup bana tek atabiliyor ve yaklasık 650 gibi bir canım var bu nasıl oluyor hala anlayabilmiş degilim karakterler arası cok büyük bir ucurum söz konusun yakın mesafede bir ejder savascısının yada korucunun bir büyücüyü yenme ihtimali %0 bile degil imkanınız dahi yok ...

Bununla beraber normalde okcular seri seri ama az vururlar burda okcu skilleride okcunun düz vurusuda oldukca yavas bir büyücüden daha yavas skil atıyor halbuki büyücünün skillerini atmasının uzun sürmesi gerekirsen bir okcu 2 ok attıgından bir büyücü 4 5 tane atack yapabiliyor o okcuya...

Kasılma konusuna gelince zindanlarda ki bosslar inanılmaz güclü 15 lvl ejder savascısının 650 canı var bir magic boss 250 250 atack yapıyor atacklar dan kacmak elbette mümkün ama onunla beraber etraftan moblarda gelmesi üzerine iş işten cıkılamıcak bir hal alıyor...

Okcuların atackları hızlandırılmalı ve konsantrasyon tüketimleri azaltılmalı ejder savascılarının öfkesinin bir darbedeki dolum yüzdesi arttırılmalı cember büyücülerinin atackları yavaslatılmalı zindandaki bosların atackları düsürülmeli ayriyetten görevlerle ilgili calısmalar yapılmalı sahsen her görevi yapıyorum ve yapmak uzun sürüyor nedenmi ?? Sana emilynin elbisesini bul diyor bütün mapi dolasıyorsun emilynin elbisesinin oldugu yerden gecince orda ? işareti cıkıyor oldukca sacma bence kimse yarım saat bir nesneyi aramak istemez o yüzden mape girer girmez ne nerde görmek isteriz...

0

6.3.2012

Link kopyalandı.
  • reapers_06
    Konu: 0 Yanıt: 8
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

+1 de benden destek katılıyorum a dan Z ye :D

0

6.3.2012

Link kopyalandı.
  • HeaLofStyLe
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba

Drakensang online su anda joygame in oyunu olarak gözüküyor ama destek sisteminden oyunla ilgili şikayetlerimizi joygame e iletemiyoruz nedeni ? Destek sisteminde drakensang ın gecmeyişi ayriyetten bu oyunla ilgilenen kimse yok mu yha ??

Bir konu daha dün kral mahzenindeyiz bosslardan biri baan 609 vurdu ve daha 16 lvlim yanımda 19 lvl arklarımda var hepimiz o bosta öldük 4 kişi demekki o bossu ancak oyuna para harcayanlar kesebiliyor demem o ki drakensang resmen bize para harcamazsan seni burda barındırmam diyor buna ek olarak oyundaki anchermant satımının game sultan tarafından yapıldıgı söyleniyor game sultanda drakensang la ilgili bi stok bulunmuyor ?? Ve bunlara ek olarak bu oyun madem joygamein neden joy para larımızı anchermanta dönüştüremiyoruz bir og de cevap versin artık gercekten sıkıcı olmaya basladı buraya kısa kısa sacma yorumlar yazmayın lütfen og ler su durumu acıklayın bize oyun güzel eyvallah ama ilgilenmiyorsunuz...

0

7.3.2012

Link kopyalandı.
  • SetoCumpa
    -30 JFP
    Kazanılan Rozetler

lan olm sinirden öldürüyosunuz bni aptal 15 level savaşçıda 650 can dion bnim 8 level büyücüde 800 can war mal seni çaaar çoook ezik oznm

0

30.8.2013

Link kopyalandı.
  • SetoCumpa
    -30 JFP
    Kazanılan Rozetler

oyunda en çok vuran savşçı ençok can savşçı en çok zırhta savşçıda war kullanmayı bilmiyosan bırak savşçıyı oyunu bilmiyonuz kötülüyonuz

0

30.8.2013

Link kopyalandı.
  • xx06enginxx
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

oynaması bilene her karakter iyidir

0

25.9.2013

Link kopyalandı.
  • hektormalot
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

ya kupon verceklermiş kupon verin ya:cry:

0

13.10.2013

Link kopyalandı.
  • tolgadogan1525
    Konu: 5 Yanıt: 12
    70 JFP
    Kazanılan Rozetler

o 14 levelin seni  yenmesinin nedeni oyuna kesin para yatırmıştır internetten üretsiz oyun diyo drakensang bi başlıyolar 10 levelden adamlar oyuna 20 tl atıp eşsiz atıyorlar :)

0

12.11.2013

Link kopyalandı.