ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Dolar kazanma sıkıntısı

• gulsahcom
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

10 düelloda 3 4 bin dolar zar zor kazanabiliyorum o parayla yetenekleremi puan vericem alışverişmi yapıcam yoksa zümrüt kazanabilmek için ekipmanmı alıcam şans kartımı açıcam klübümemi bağış yapıcam anlayamadım oyunda bir adaletsizlik var. Alışveriş merkezindeki pahalılık enerjinin dolum süresinin uzunluğu düellolarda kazanılan miktar gerçekten buna bir çözüm bulmanız lazım çok aşırı sıkıcı geliyor artık

0

5.1.2016

Link kopyalandı.
  • erenaynur301
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

gulsahcom dedi ki;
    10 düelloda 3 4 bin dolar zar zor kazanabiliyorum o parayla yetenekleremi puan vericem alışverişmi yapıcam yoksa zümrüt kazanabilmek için ekipmanmı alıcam şans kartımı açıcam klübümemi bağış yapıcam anlayamadım oyunda bir adaletsizlik var. Alışveriş merkezindeki pahalılık enerjinin dolum süresinin uzunluğu düellolarda kazanılan miktar gerçekten buna bir çözüm bulmanız lazım çok aşırı sıkıcı geliyor artık

0

20.1.2016

Link kopyalandı.
  • mrym55
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

bende aynı şekilde sorun yaşıyorum. bir düellodan neredeyse 0 para alıyorum.bin ya da iki bin aldığım çok nadir olyor. para kazanıp alışveriş yapmak ve moda puanı toplamak gerekiyo ki popülerlik artsın yardım eder misiniz

0

30.9.2016

Link kopyalandı.
  • ceren4406
    Konu: 2 Yanıt: 8
    44 JFP
    Kazanılan Rozetler

gulsahcom dedi ki;

0

6.11.2016

Link kopyalandı.