ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Aynı IP den Giriş Yapan Kullanicilar

• Galadhrim1
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

Daha önce aynı IP fen giriş yaptığımızı defalarca belirttiğimiz halde, arkadaslarimin bu konu yüzünden ceza alıyor oluşunu ya umursamazlık ya da kasıt olarak gördüğümü üzülerek belirtmek isterim. Ve ben de acaba ne zaman ceza alacagim diye bekliyorum doğrusu. TEK BİR HESAPLA GİRİS YAPİYOR OLDUGUM HALDE

Bu can sıkıcı durumu daha yaşayacaksak söylenmeli, biz de kalite acisindan beklentimizi minimuma indiririz. Çünkü kimse aynisinin başına gelmeyeceginin garantisi olmadan devam etmek istemez.

Son zamanlarda sıkça söylediğim gibi, oyun daha kaliteli hale gelmiyor. Tek gördüğüm ısrarla şikayetçi olduğumuz konuların bile düzeltmek adına üzerine gidilmediği. 

Tüm ekibi/yetkilileri biraz daha anlayışlı ve ilgili olmaya çağırıyorum! Bununla kim ilgileniyorsa işini en iyi şekilde yapmalı. İnsanların emek ve vakitlerine saygisizlik edilmemeli!

0

29.5.2017

Link kopyalandı.
  • Aiddann
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

Katiliyorum, saygisizlik ediliyor.

0

30.5.2017

Link kopyalandı.
  • Siona
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Katılıyorum tatlım ekibe soru soruyoruz alakasız cevaplar alıyoruz.Biraz daha iyi olabilirler

0

30.5.2017

Link kopyalandı.
  • Melisa14062000
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Kesinlikle!
    Bu sorundan dolayı 1. sırada olduğum podyumdan ceza yüzünden 4. sıraya düştüm,sonra tüm zamanı mı ayırıp tekrar 2. sıraya çıktım ve tam sıfırlanacağı gün takrar ceza yedim, toplam da bir haftam,emeklerim,elmaslarım boşa gitti.Hala da sanki suçluymuşuz gibi bir muamele görüyoruz,bu böyle giderse oyunu bırakmaktan başka çare kalmayacak.

0

2.6.2017

Link kopyalandı.
  • Galadhrim1
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

Yetkili kisilere guvenmedigim oyunda vakit öldürmek biraz zorlama olur zaten..

0

2.6.2017

Link kopyalandı.
  • NyksTR
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

kurallara uymayınca ceza alınca yetkililer kötü oyun kötü evet çok komiksiniz cidden :) kurallara uysaydın da ceza almasaydın canım. her oyuncu oyun kurallarını kabul ederek oyuna başlamış sayılır. okusaydın öğrenseydin. kendi suçunu başkalarına atma. :) :) kurallara uymadığınız için ceza almasaydınız en iyi yönetim en iyi oyun diyecektiniz :) işinize gelince iyi işinize gelmeyince kötü :) bu durumda kimmiş çıkar sahibi :D

0

6.8.2017

Link kopyalandı.
  • Galadhrim1
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

Biraz geç olacak ama merak ettim doğrusu, hangi kurala uymamışım? Admin, lider, kaptan veya moderatör gibi düzen sağlayan, etkinlik düzenleyip-yöneten, işi yardımcı olmak olan  insanların üzerideki yükü her anlamda çok iyi bilirim, ama buna yaptıkları hataları kabullenmemeleri dahil değil elbette. 

Ayrıca mesajınız ne yardımcı olmaya yakın, ne de sorun bildiriyor. Yani konuya neden damladığınızı anlayamadım.

0

27.10.2018

Link kopyalandı.
  • whynot98
    Konu: 0 Yanıt: 4
    12 JFP
    Kazanılan Rozetler

nyks konuyu baya yanlış anlamış. Cezaya sebep olan şey kurallara aykırı bir davranış değil. Bir yanlış anlaşılma.

0

23.5.2019

Link kopyalandı.