ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Aylık Burç Yorumları

• FableEdgar
    Konu: 52 Yanıt: 52
    676 JFP
    Admin
    Kazanılan Rozetler

Pakize Abla, Leydilerin burçlarını yorumluyor! Her ay, en özel burç yorumları burada. Hemen Pakize Abla'yı sen de indir! : http://apple.co/1NgiqE9

KOÇ:

Sevgili Leydim, geçtiğimiz ay senin için çok zor geçmiş. Maddiyat konusuna hiç dikkat etmediğin için bazı şeylerden geri kalıyorsun. Biraz daha dikkatli bilinçli davranırsan bu ay çok rahat edeceksin.
    Çevrende çok gözde birisin. Yaptıklarınla fazlaca konuşuluyorsun. Biraz geri planda durmalısın Seni taklit edenler var tatlım.
    Temmuz ayı senin biraz sakin geçecek. Aşk hayatını istediğin şekilde yürütmeyi başarabileceksin. Beklenmedik yolculukların olabilir. Valizini hazırda tut! :)

BOĞA:

Sevgili Leydim, Temmuz ayında birçok gelişmeler seni bekliyor. Özellikle ev içinde değişiklikler söz konusu. Tabii bunlar seni biraz yoracak. Bu ay tatile çıkmak istiyorsun hiç zamanı değil. Ağustos ayında yaşayacağın yoğunluk seni daha çok yoracak. Biraz daha bekleyip hafta sonlarını değerlendirebilirsin.
    Aşk hayatında pek bir gelişme olmayacak. Sadece kafandaki kişiyi iyi belirle tatlım. ;)

İKİZLER:

Sevgili Leydim, bu ne yoğunluk. Her ay ayrı bir yoğunluğun içerisinde buluyorsun kendini. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var. Temmuz ayında yepyeni fırsatlar seni bekliyor. Aşk hayatın düzene giriyor. Biraz sabırlı olursan her şey istediğin gibi olacak.
    Beklenmedik telefon haberleri moralini bozabilir, dikkat et.

YENGEÇ:

Sevgili Leydim, bu ay yine sakin geçecek gibi duruyor tatlım. Meslek hayatınızla ilgili yapacağınız adımlara dikkat edin. Pişman olacağınız kararlar alarak üzülebilirsin.
    Bekar yengeçler için arkadaş vasıtasıyla yeni birliktelik gözüküyor.
    Yaz hastalıklarına yakalanabilirsin dikkat et.

ASLAN:

Sevgili Leydim, bu ay ikili ilişkilerinizi ön planda tutun. Harika gelişmeler seni bekliyor. Gitmek istediğin yerleri gezme fırsatı bulabilirsin. Temmuz ayı senin rahata erdiğin bir ay olacak.
    Mutluluk gözyaşları gözüküyor, mendillerini hazırla. :)
    Sırt ağrıların tekrar başlıyor tatlım.

BAŞAK:

Sevgili Leydim, bu ay aile ilişkilerin gündemde olacak. Ufak anlaşmazlıklarla büyük sorunlar yaşayabilirsin. Aşk hayatın renkli geçmeye devam ediyor ya da harika olacak. Aşk kıyafetlerini giyinmeyi unutma tatlım.
    Sağlığın çok iyiyken tatile çıkmayı ihmal etme.

TERAZİ:

Sevgili Leydim, iş-okul nereye kadar. Her şeye vakit ayırdığın kadar biraz da kedine vakit ayır. Oje sür, makyaj yap! Sonra kimse beğenmez seni.
    Karın ağrıların canını sıkmasın, ilaç aldığın sürece harikasın.
    Eline geçecek parayı hemen bankaya at, 2 hafta sonra lazım olacak.

AKREP:

Sevgili Leydim, bu aralar birçok şeyi çok ihmal etmişsin. Hızlı bir şekilde toparlanarak eski formuna girebilirsin.
    Finansal konuları duymak istemiyorsun ama etrafında söylenen sözlere kulak ver.
    Kısa bir tatili hak ettin, sahil kenarları seni bekliyor.

YAY:

Sevgili leydim, bu ay fırsat ayı. Yeni yerleri görmen için kapılar açılıyor sana. Özel hayatında uzun zamandır beklediğin haber bu sefer geliyor. Ama tüm sonuçlara kendini hazırla.
    Eş sahibi yay burçları için ise pişmanlık gözüküyor. Söyleyeceğinizi sözleri iki kere düşünün.
    Biraz kilo almışsınn. 

OĞLAK:

Sevgili Leydim, bu ay çevren genişliyor. Yeni tanışacağın insanlarla fikir alışverişi yapacaksın. Ses kaydı almayı unutma. :)
    Kafa yapımına göre birini bir türlü bulamıyorsun. Zaten sana da yakışmıyor boşver.
    Sağlığın ile ilgili alerjik problemler yaşayabilirsin. İlaçlarını ihmal etme.

KOVA:

Sevgili Leydim, bu kadar zeki olmana gerek yok. Herkesin ne olduğunu çok iyi anlıyorsun ama üzülen hep sen oluyorsun. Bu ay kendini dinleme zamanı. Alacağın her karar seni finale götürecek.
    Sağlığın ile ilgili söyleyeceğim tek şey var tatlım ruhsal zayıflamalarını bir an önce iyileştir.

BALIK:

Sevgili Leydim, insanlara fazla güvendiğin için kullanılmaya başladın. Borç isteyen arkadaşların olabilir, sakın vereyim deme!
    Özel hayatın güzel gidiyor, biraz daha kaliteni yükseltmelisin.
    Aile problemler yaşamaya devam ediyorsun. Biraz alttan alırsan seni rahat bırakacaklar.

0

2.7.2015

Link kopyalandı.
  • erhan1907
    Konu: 3 Yanıt: 53
    189 JFP
    Kazanılan Rozetler

İKİZLER:

Sevgili Leydim, bu ne yoğunluk. Her ay ayrı bir yoğunluğun içerisinde buluyorsun kendini. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var. Temmuz ayında yepyeni fırsatlar seni bekliyor. 

Yoğunluk kısmı tam bana göre. :) Temmuza girdik bekleyelim fırsatlarımızı.

0

2.7.2015

Link kopyalandı.
  • FatimaDzh
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

İKİZLER:

Sevgili Leydim, bu ne yoğunluk. Her ay ayrı bir yoğunluğun içerisinde buluyorsun kendini. Biraz dinlenmeye ihtiyacın var. Temmuz ayında yepyeni fırsatlar seni bekliyor. Aşk hayatın düzene giriyor. Biraz sabırlı olursan her şey istediğin gibi olacak.
    Beklenmedik telefon haberleri moralini bozabilir, dikkat et.

Kendimle aynı burçta birini gördüğümde nedensizce sırıtıyorum :D :D

0

3.7.2015

Link kopyalandı.
  • flowerelif25
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

BAŞAK:

Sevgili Leydim, bu ay aile ilişkilerin gündemde olacak. Ufak anlaşmazlıklarla büyük sorunlar yaşayabilirsin. Aşk hayatın renkli geçmeye devam ediyor ya da harika olacak. Aşk kıyafetlerini giyinmeyi unutma tatlım.
    Sağlığın çok iyiyken tatile çıkmayı ihmal etme.
    aile konusunda biraz tedirgin olmaya başladım:(

0

20.8.2015

Link kopyalandı.
  • chenlin
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bazı iyi şeyler bekliyorum.

0

21.8.2015

Link kopyalandı.