ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Akademi Kilitli

• aeowen
    Konu: 22 Yanıt: 22
    286 JFP
    Admin
    Kazanılan Rozetler

Acil Durum Sistem Binaları ( İtfaiye, Hastane, Emniyet) için, Müdahale Ekibi olarak ''Uzman'' yetiştirmeniz gereklidir.

Uzmanlarınızı Akademide yetiştirebilmeniz İçin ''Eğitim Puanı'' gerekmektedir.

Eğitim Puanlarını; Konutlarınıza yerleştirdiğiniz ''Öğrenci'' vatandaşlardan elde edebilirsiniz.

Konutlarınıza yerleştirdiğiniz Öğrencilerden, Eğitim Puanını, O konuttan ''İhtiyaç Geliri'' olarak sağlayabilirsiniz.

Konutların Gereksinim Geliri sağlayabilmeleri için ihtiyaç duydukları Ticari Binaların Etki alanında olmalıdır.

Uzman Atamak ve Uzman Sözleşmelerini Uzatmak

Acil Durum Sisteminizdeki binalarınızı kurduğunuzda Uzman Sözleşmesi Uzatmakla ilgili görev gelecektir. Bu görevden Sonra ödül olarak Akademiyi kazanıyorsunuz.

Uzmanınızın Sözleşme süreleri, o uzmanın resmini tıkladığınızda sol alt köşede belirtilecektir.

Sözleşmeler azaldığında Sözleşme sürelerini uzatmanız mümkündür.

Sözleşmelere tıkladığınızda size gerekli olan Eğitim Puanını ve Eğitim Süresini bildirecektir. Sözleşme maliyeti artığında personeli işten çıkarabilirsiniz.

Sözleşmelerinizi Eğitim Puanı ile birlikte Vitamin-X lerle de uzatabilirsiniz. Eğitim Puanlarınızı Kent Bankası- Para Birimleri- Eğitim Puanı kısmından MP karşılığında da elde edebilirsiniz.

Vitamin-X leri ise Haftalık Etkinliklerde ödül olarak ya da Kent Bankası-Doğrudan Satınalma-Vitamin-X kısmından peket olarak MP karşılığında edinebilirsiniz.

Vitamin X'lerinizin miktarını Depo-Özel Mallar kısmında görebilirsiniz.

Uzmanınız ilk görevine 15 Sözleşme ile başlar. Daha sonra Sözleşme Sürelerini uzatabilirsiniz. Sözleşme Uzatma Maliyetleri;

Akademide Uzman Yetiştirme ve Süreçle İlgili Bilgiler;

• Eğitim İyileştirme Alanı; Ek yetenekleri buradan satın alabilirsiniz.
    • Uzman Yetiştirmek için Başlama Alanı; Buradan Eğitimi başlatabilir ve süreyi kontrol edebilirsiniz.
    • Uzman Yetiştirmede Yetenekler ve Puanları, çeşitli Yetenekler kazandırmak için dağıtım alanı.
    • Uzmanın Eğitimini iyileştirdikçe elde ettiğiniz yetenek puanlarınızın adedini burada görebilirsiniz.
    • Uzmanınızın Eğitimini iyileştirdikçe Eğitim süresi o oranda uzayacaktır. Ek eğitim sürelerini burada görebilirsiniz.
    • Uzmanın Eğitimini toplam süresini buradan takip edebilirsiniz. Ayrıca bu süreyi X-Pressolarınızla kısaltabilirsiniz.
    • Eğitim İyileştirmede edindiğiniz Yetenek Puanlarınızı bu üç sekmede stratejinize göre ekleyebilirsiniz.
    • Sözleşme süresini buradan görebilirsiniz.

Eğitimi Başlattıktan sonra Ek Yetenek Puanı satın alamazsınız.

Acil Durum Binalarının S.S.S. lerinde daha detaylı bilgi olmakla birlikte, konu bütünlüğü bozulmasın diye burada da kısaca Uzmanların Yetenek ve Niteliklerinden kısaca bahsedeceğiz.

• Motivasyon üstesinden gelinen, acil durumlar için daha değerli madalyalar sağlar.
    • Etkinlik üstesinden gelinen, acil durumlar için daha fazla madalya sağlar.
    • Uyanıklık Departmanlarının Güvenlik seviyelerini iyileştirir.
    • Uzmanınızın ilerleme seviyesini buradan takip edebilirsiniz. Her seviye atladığında ya Yetenek Puanı ya da Özel bir Kadro verecektir.
    • Nitelikler kısmında, Yetenek Puanlarınızı dağıttıkça bazı özel nitelikler elde edecektir. Bunlardan bazıları;

Eğitim İyileştirmede elde ettiğiniz ''Yetenek Puanları''nı ekledikçe belli noktalara geldiğinizde, uzmanınıza ya ek Yetenek Puanı verecektir ya da özel bir yetenek.

Bu Özel Yeteneklerden biri Etkinleştirildiğinde ekrana uyarı gelecektir.

Örneğin; ''Öngörülemez'';

Veya ''Zeki'';

Veya ''Deneyimli''; 

Veya ''Angaje'';

Yeni düzenlemelere göre Akademide Eğitim ve Süreç Maliyetleri;​

Akademide Eğitim tamamlandığında üzerinde mavi şapkayı görürsünüz

Sözleşme Uzatma Maliyeti fazla olduğunda personelinizi işten çıkarabilirsiniz.

İşten Çıkardığınız personelle birlikte Uzman Kadronuz boşalacaktır.

Boş Kadroya tıkladığınızda Ekrana Akademiden görüntü gelecektir.

Hangi Acil Durum Binasında kadro eksik ise Oradaki ''İşe Al'' butonu aktif olacaktır.

Boş Kadrosu olmayan Acil Durum Binalarında uyarı işaretini göreceksiniz...

Son Güncellemelerle Birlikte Akademi Kurulum Maliyet ve Kazançları;

0

29.9.2014

Link kopyalandı.