ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yaycı Alan charı [ SG KASMA ] [ 0 dan 48 ] Kilitli

  • Juna_
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba,

    Bu gün pek çok kez sorulan soruya cevap vereceğim, bu konu da kesinlikle şahsi fikirlerim olacaktır. Size göre olumsuz öneriler de bulunabilirim dediğim gibi şahsi fikirlerimdir.

    * Savaşma gücüm artmıyor, aynı level de olan adamın sgsi benden çok fazla, neden ?

    - Savaşma gücü kasmak zaman ister, emek vermeden iş yapamazsınız. O kişi demek ki uzun süredir o level de duruyor. 

    * Neden savaşma gücü için aynı level de kalmalıyız ?

    - Aslında savaşma gücünü 60 levelken de rahatça kasabilirsiniz lakin düşük level de kalıp savaşma gücü kasmanın mantığı ileriye alt yapı hazırlamaktır.

    * Düşük level de kalmak mı ?

    - Savaşma gücü kasmak 29, 34, 39, 44, 48 leveller de çok kolaydır. Bu yüzden bu leveller de kalmalısınız. Eğer mantıken bakarsanız 38 level de 10 k sg'si bulunan da olur, 38 level de 50 k sg yapan da. Bu süre 1 sene kadar olabilir, önemli olan sabretmek.

    * Neden her şeyi biriktirmeliyiz ?

    Şeytan kristali, koyu kristal, canavar taşı vb. ekipmanları kesinlikle biriktirin. Etkinlikleri geldiği zaman kullanmalısınız. Etkinlikten gelecek "Değerli taş" kutuları ile taşlarınızı kolayca dizebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse en son yapılan "Şeytan kristali" etkinliğin de yaklaşık 10000 şeytan kristali kullansaydınız size 100 adet "Değerli taş 1-5" verecekti. Bu taşlarla rahatlıkla ekipmanınızı 5 level taşlarla dizebilirsiniz.






    İlk önce anlatıma başlamadan şunu söyleyeyim. Lütfen sabredemiyorsanız, üşeniyorsanız bu konu size göre değil, hatta savaşma gücü kasmak size göre değil.

    Ben her zaman yaycının güçlü olduğunu düşünmüşümdür. Yaycı dediğin kritik dizer ve karşısın da kimse duramaz. Alan da yaycı nadir ölür, çünkü tek maxla hem büyücü, hem de savaşcıyı alabilir. ( SG'si yüksekse ), bu yüzden konuya yaycı ile başladım.

    Elmas'ı zaman'ı bitirmek için kullanmayacaksınız, bekleyeceksin !.

    * Başlangıç leveli [0-30] [0-18000 SG]

    - Hesabınızı açtıktan sonra başlangıç görevlerini yapacaksınız, 13 level de güzel bir birliğe gireceksiniz. Sakın şöyle bir düşünce olmasın, 20'ye gelirim orada ek yaparım 30 olurum felan yok. 40'a kadar ek yapılmayacak. Hiç bir zaman görevden exp alınmayacak, etkinlikte exp varsa o etkinliğe katılmayacaksınız. 
    Sadece exp alacağınız yer labirent olacak. Bu yüzden 30'a kadar labirent ile level alın.

    Bu arada başlangıçta verilen vip kullanılmayacak. Hatta bu vip'i 30 levelken bile kullanmayacaksınız.

    Çünkü bu vip size ileride çok lazım olacak. 30 level olduktan sonra bu level de 1 aylık mola yapacaksınız. Birlik becerilerini toparlayıp akedemiyi komple 30 level yapacaksınız. Kristali nereden bulacağınız diyenler olacak bunu tarladan temin edeceksiniz, dediğim gibi kolay değil bu işler emek vereceksiniz. Kaderiniz komple kırmızı olacak, en azından sarı hadi bulamadınız diyelim mor olsun.

    - İlk saldırı topu
    - Kritik saldırı +RAKAM
    - Kritik saldırı artar %RAKAM


    Şeklinde kaderiniz olacak. Biliyorum defans yönünden sıkıntı yaşayacaksınız lakin merak etmeyin, asker ve ekipmandan kurtaracağınız bunu. Eğer sağlam kader yaparsanız ve ekipmanı dizerseniz 2000-2500 arası kritik saldırı elde edersiniz ve SG'niz yaklaşık 20 k civarı olur. ( Birlik becerileri dahil ).

    Bu arada unutmayın her gün mor kristal yapılacak ve sakın ama sakın altın ve ya kristal alınmayacak. O kristaller pandaya gidecek.

    Elbette her gün alan'a girecek, birlik savaşını unutmayacaksınız. Zaten zamanla alan da herkezi kesmeye başlarsınız. Becerilerinizi şöyle sayayım size.

    - Saldırgan ok = 2/5 de kalacak.
    - Devamlı atlayış = 2/5 de kalacak.
    - Max. Ölümcül = 1/3
    - Meraklı kalp = 2/2
    - Odaklanma = 3/3
    - Kartal gözü = 2/2
    - Çılgın Ateş = 2/4

    Daha leveliniz düşük lakin nefret ağırlıklı olması daha avantajınıza olacak. Çünkü bu level de max kullanabileceğiniz nadir kişiler olacak. En çok kullanacak beceriniz Çılgın ateş olmalı. Merak etmeyin bazen hayal kırıklığına uğrayacaksınız, zaten bu level de fazla bir performans beklemeyin. Bu sadece alt yapı içindi. Kimse sizin umudunuzu kırmasın, bu bir oyun; bilgisayarı kapatınca herşey gider.  ;) 

    Ekipman'a kullanacağınız taşlar şunlar olsun, 

    Saldırı, kritik ve ya hp, defans, sihirli defans. 

    Aksesuarlara kesinlikle kritik ve saldırı koyun, yüzüklere ise hp.

    4 tane taş verdim diye "delici" kullanmayın. Tüm ekipmanlara dağıtın, bu leveller de ihtiyacınız yok. İsterseniz 30luk set'i yapabilirsiniz lakin uğraşmaya değmez.


    * Orta Seviye [30-39] [0-30000 SG]

    * Unutmayın her level labirent ile alınacak !

    Eveet, geldik meyveleri toplamaya. Yukarı da söylediklerimi komple uyguladıysanız ve ya zaten bu leveldeyseniz okumaya  devam edin. Bu leveller de en az 6-7 ay kalacaksınız. Zaten dediklerimi yapmış iseniz en az 20 k sgniz bulunur. Sakince 31 level olun ve herşeyi tekrar toparlayın. Unutmayın sg'yi hesaplayan sistem yapay zeka değil, belli şeylere bakarak belirlenen bir şey. Yani anlayacağınız bazen yapacağınız şeyler daha fazla savaşma gücü verecektir. Az sonra bunlardan bahsedeceğim. Buraya kadar binekten bahsetmedim, hala bahsetmeyeceğim çünkü uğraşmaya değmez, siz mor kristale devam edin. 

    Hesabınız yaklaşık 45 günlük oldu. Her gün 200 mor kristal toplasanız, elbette gelmediğiniz, kaçırdığınız 10 gün olsa. Bineğ'e almaya çok yaklaşmış oluyorsunuz. ( 400*45-2000=16000 ), hadi biz varsayalım 10 bin civarı mor kristaliniz var. Sıkıntı yok, hala devam ediyoruz. 34 level'e kadar aynı şekilde her level de akademi'yi toparlayayak gidiyoruz. 

    Eğer kristal yetmiyorsa o level de kalın, biriktirip tekrar level alın. 34 level olunca isterseniz bu level de kalabilir, isterseniz 38 level'e kasabilirsiniz. İkisi için de ayrı yazacağım.

    * Alan charı [30-34][0-26000 SG]

    Evet 34 level oldunuz. Bu level de bir süre kalacağınız. Aslında bu level de fazla birşey yapılmaz. Bu level de kalmanın amacı 35lik set'i hazırlamak. 

    * Alan charı [30-34]  == 35 lik SET nasıl olmalı ?

    Eğer ben uzun süre 38 level de kalacağım diyorsanız bu set'e delici kullanabilirsiniz, yüzükleri zaten labirent parasıyla alırsınız. ( Yaklaşık 300-400 civarı birikmiştir ), o level de fazla biriktirmeyi beklemeyin. En fazla geleceğiniz kat 50 olur oda zar, zor. 

    Konuya devam ediyorum.

    Saldırı, kritik, defans, sihirli defans. Bu taşlar en az 4 level olana kadar devam edin. Her taştan yaklaşık 8 adet olmalı.

    Toplam 32 adet taş. 
    Saldırı taşı = 8 adet
    Kritik taşı = 8 adet
    Defans taşı = 8 adet
    Sihirli defans = 8 adet

    * Alan charı [30-34]  == Beceriler nasıl olacak ?

    - Saldırgan ok = 3/5 de kalacak.
    - Devamlı atlayış = 3/5 de kalacak.
    - Max. Ölümcül = 2/3
    - Meraklı kalp = 2/2
    - Odaklanma = 3/3
    - Kartal gözü = 2/2
    - Çılgın Ateş = 2/4

    Elimizden gelse max'a yüklenmeyeceğiz lakin "Çılgın ateş" becerisi çok önemli. Hala Nefret ağırlıklı değiliz, 35 set geldikten sonra max'a yüklenirsiniz. 

    * Alan charı [30-34]  == Seti tamamlayamıyorum, madalyam yok.

    Madalyayı zaten her Pazartesi, çarşamba, Cuma günü kazanacağız. Madalyayı kolayca biriktirebilirsiniz.

    35 set'i yaptıktan sonra zaten bu level de kalmanın anlamı yok.

    * Alan charı [30-34]  == Şöhret kaç olmalı ?

    Yüz başı olan'a kadar alan'a girmeye devam edin ve madalya biriktirmeyi unutmayın !

    * Server tanrısı [35-39][0-35000 SG]

    * Unutmayın her level labirent ile alınacak !

    * Eğer 35 setiniz hazır değilse 36'ya kadar hazırlamanız lazım yoksa plan dışı kalırsınız. Bu level'e direk kasmamanızı öneririm, önce 34 de bir süre bekleyin.



    Geldik en eğleneceğiniz, en çok zaman geçireceğiniz seviyelere. 35 set'i giydikten sonra en az 25 k sgniz olacaktır. Diyeceksiniz ki 25 k sg ne işime yarayacak ?. Dediğim gibi kritik, saldırı değeriniz ile karşınız da kimse duramaz. 

    Askeriniz Kutsal kartal olacak.


    38 level'e kadar dediğim şekilde gelin. Bu level de yaklaşık 3-4 ay kalacaksınız. Bu 3-4 ayda yapacaklarınız :

    * Tarla ekilecek
    * Savaş alanına girilecek
    * Amfi yapılacak
    * Tüm haritalar SSS yapılacak
    * Elmas fazla harcanmayacak
    * Akademi toparlanacak
    * Ruh, kristal biriktirilecek
    * Mor kristal'e girilecek
    * Kule kralına girip, çıkacaksınız.
    * Eğer paranız varsa birlik marketinden 40lık epik alın
    * Balık avına katılacaksınız
    * Çevre yapılacak
    * Koyu kristalleri satmayın !
    Başka birşey yapmayın, exp almayın. 

    * Server tanrısı [35-39] ==  İlk ödeme paketi almalı mıyım ?

    Bu sana kalmış birşey. Sana fazladan 1,2 k sg verir ve daha çok adam kesmeni sağlar. Aslında 15 TL sizin bütcenizi fazla sarsmaz, almanız her türlü yararınıza olur.

    * Server tanrısı [35-39] ==  Deliciler ne olacak ?

    Seti dizdikten sonra biriktireceksiniz, ne demiştik ?.

    Hiç bir şeyi boşa harcamak yok. Biriktireceksiniz.

    * Server tanrısı [35-39] ==  Beceri nasıl olacak ?

    - Saldırgan ok = 3/5 de kalacak.
    - Devamlı atlayış = 3/5 de kalacak.
    - Max. Ölümcül = 2/3
    - Meraklı kalp = 2/2
    - Odaklanma = 3/3
    - Kartal gözü = 2/2
    - Çılgın Ateş = 3/4

    Artık rahatlıkla max atabileceksiniz ve kritiğin gücünü göreceksiniz. 50 level de ikinci max'a yoğunlaşacağız, zamanı gelince çok zevk alacaksınız.

    * Server tanrısı [35-39] == Etkinlikler ne olacak ?

    Savaşma gücü mü kasmak istiyorsunuz, en iyi taktiği vereyim. 

    BİRİKTİRECEKSİN !


    Ne canavar taşı, ne şeytan kristali hiç birini kullanmayacaksın. Biriktireceksin etkinliği gelince kullanacaksın. Yok yani 100 sg daha alayım diye tüm şeytan kristalini basmayacaksın. Alan da öldün diye gaz'a gelip herşeyi basmayacaksın, ilaç kullanmayacaksın. Gerekirse taşlarını biriktireceksin, etkinliği gelince yükselteceksin. 


    Etkinlikte exp varsa sen yoksun. O etkinliğe girmek yok, exp almak yok.


    Eğer dediklerimi yaparsanız yaklaşık 2000 civarı elmasınız olacaktır. Elmasını harcamazsanız olur. Bu elmasla ilk kanat alacaksınız, daha sonra bineklere başlarsınız.

    * Server tanrısı [35-39] ==  Fashion

    Fashion'u değerlendirmek, birleştirmek kesinlikle yok!. Etkinliğini bekleyeceksin, etkinliği gelince kanatını da yükseltebilirsin, fashionu da.

    * Server tanrısı [35-39] == Hedef tahtası ve büyük sefer yapayım mı ?
    Sadece büyük sefer'i kullanmayacaksın. Ne demiştim ek sahne yapmak yok. Hedef tahtasını yapabilmek için elinizden geleni yapın. Lakin sakın exp almayın, ek sahne yapmayın. "Aaa 40 level olunca şeytan kristali veriyor, olayım hemen" diyipte 5-6 aylık emeği batırmayın. Sabredeceksin.

    * Server tanrısı [35-39] == Binekten niye bahsetmiyorsun ?

    Binek size kalmış, pandayı alabilirsiniz. İstediğiniz bineği alabilirsiniz, madalya zaten fazlasıyla olacaktır yüzbaşı bineğini de alırsınız.

    Kule kralına her gün girip, çıkacaksınız.

    * Server tanrısı [35-39] == Kader ne olacak ?

    Kader'i kesinlikle dediğim şekilde devam ettirin ve kırmızı yapın.

    - İlk saldırı topu
    - Kritik saldırı +RAKAM
    - Kritik saldırı artar %RAKAM


    Diyeceksiniz defans yok, sihirli defans yok ne olacak bu char. Merak etmeyin istediğiniz kadar defans dizseniz de bu kritik ile karşınız da zar,zor duran olacaktır. Canınız ucu, ucuna yetecek olsa da dayanacaktır.

    Öldünüz diye pes etmek, level almak yok. Elbette adam size kritik atacak, sizi uyuz edecek, dalga geçecek, küfür edecek. Dediğim gibi bu bir oyun, bilgisayarı kapatınca herşey gider, biter. Siz o adam için oynamıyorsunuz, zevk işi bu. Yaycı zevk işidir.

    Bu level'in üzerinde fazla kalmak istemiyorum, en az 32 k sg yapana kadar 39'u geçmeyin. 

    * Alan Kralı [40-44][0-80000 SG]

    * Unutmayın her level labirent ile alınacak !


    Evet, 39 levelde uzun süre kaldıktan sonra artık geldik zorlayıcı kısma. Eğer herşeyim hazır diyorsanız 40 level olun. Herşeyi toparlayın, suvarileri yükseltin. ( Özellikte ekleyin )

    En az 7-8 ay geçtikten sonra 40 olun.

    * Alan Kralı [40-44] == 40 Epik seti

    Savaşma gücünüz 30 k civarı olmuştur. Yani umalım da öyle olmuş olsun. Ben elbette varsayım yapacağım, olmamış varsayacağım. Ek sahne yapmaya başlayabilirsiniz ancak DİKKAT !. Ek sahneyi bitirmeyeceksiniz, iki boss'u kesip epikleri alıp çıkacaksınız. Kesinlikle ek sahneyi bitirmek yok, exp almak yok. ( canavar expleri dahil değil )

    1 ay içerisinde epikleriniz dizmiş olacaksınız. Set ve aksesuarlar tamamlanmadan hiç bir ekipmanı üzerinize takmayın. Hepsi tamamlanınca takacaksınız. Elbette çok yorucu olacak ancak ne demiştik sabredeceksin, işin zevki bu leveller de. 

    Ekipman'a gene :

    Saldırı, kritik ve ya hp, defans, sihirli defans. 

    Aksesuarlara kesinlikle kritik ve saldırı koyun, yüzüklere ise hp.


    Bu ekipman'a komple delici ile 4 tane delik açmalısınız. Tüm ekipmanı +21 yapın. Parayı dert etmeyin kahraman modundan fazlasıyla alacaksınız.

    Kahraman modu nedir ?


    Delicileri zaten biriktirmişsinizdir. Elbette ben gene varsayım yapacağım. Birlik ibadetinden felan tamamlamaya çalışın, gelen elmas'ı deliciye yatırın.

    21*50 = 1050 Elmas yapıyor. (Çok maliyetli)

    Eğer biriktirmişseniz sıkıntı yaşamazsınız. Tüm ekipmanı toparlarsanız, giydiğiniz de size en az 10800 civarı savaşma gücü verecektir. Eğer bineğiniz varsa savaşma gücünüz 42600 civarı olacak.

    39 level de yaptıklarınıza devam ediyorsunuz, 41 level olmayın hemen biraz bekleyelim bu level de.
     Kaderiniz :

    Kırmızı saldırı
    Kırmızı kritik saldırı +RAKAM
    Sarı kritik saldırı %RAKAM

    olmuştur, 40 level de açılan sutun'a ise 

    Kırmızı defans 

    koyacaksınız. Sihirli defans yönünden çok açığınız olacak ancak savaşma gücünüz ve 41 level de açılacak olan rulet açığınızı kapatacaktır.


    * Alan Kralı [40-44] = Bir kaç gün sonra

    Evet artık 41 level olabilirsiniz. Her leveli labirent ile alıyoruz. Bu zaman'a kadar 40 k savaşma gücü ile 90 cı kat'a geçebilirsiniz. Maalesef yukarısını denemeyin, he ben deneyeceğim ve hayal kırıklığına uğrayacağım diyorsanız bir daha ki baskın verişiniz de 90 cı kata kadar verin. Boş yere 94'e verip exp almayın.

    Her gün ruletinizi yapabilirsiniz, lakin kristali fazla sömürmemek şartıyla. Kristal, 51-60 leveller de çok lazım olacak. Ruletle beraber savaşma gücünüz 45000-50000 arası olacak. Bu size çok fayda gösterecek. 

    * Alan Kralı [40-44] = Sembol ne oldu ?

    Saldırma ve sinirlendirme sembolünü kesinlikle etkinlikten alın, bunları kullanacaksınız. Çünkü iyileştirme sizin işinize yaramaz. Sizi bir tek büyücü zorlayacak ona karşı 5000 can basmanız yararınıza olmaz. Aksine zaman kaybedersiniz.

    Becerileriniz de bir değişiklik yok. Çılgın ateş ve max'a yüklenebilirsiniz. Elbette diğer becerileri de unutmayın, artık size becerileri söylemeyeceğim. 50 level'e kadar keyfinize göre, nasıl rahat ederseniz yapabilirsiniz.

    * Alan Kralı [40-44]  

    Artık 44 level olabilirsiniz, becerileriniz sağlamlaşmaya başladı. Akademiyi kendi leveliniz de götürmeyi unutmayın. 39 level de yaptıklarınıza devam ediyorsunuz, her gün tarla ekilecek, savaşlara girilecek.

    Bu şekilde geldiyseniz savaşma gücünüz en kötüsünden 45000 olacaktır. ( Ruletsiz )
    Hala az diyenleriniz olacak lakin 50 level de savaşma gücünüz 100000 civarı olacaktır. ( umudunuzu kırmayın )

    Acele etmek yok, niye edelim ki ?. Yavaş, yavaş yol alıyoruz. Şöhret "Kutsal Suvari" olmuştur elbette. Unutmayın şöhreti yapmadan level almak yok. Geriden gelmesin hiç bir şey. 

    44 level de bir süre daha duracaksınız, kanat'ı  yükselteceksiniz. Bazılarınız daha okurken sıkılacaktır, lakin biz bu işi zevk için yapıyoruz. Dediğim gibi etkinlik için herşeyi biriktireceksiniz, boş yere kullanmak yok. 44 level de 50-60 civarı savaşma gücü yapabilirsiniz ancak 45000 savaşma gücü bizim için yeterli. Bu level de 1,2 ay kalsanız yeterli. İsteyen daha da yükseltebilir, durabilir. Alan da sizi zorlayanlar elbette çıkacaktır, 44 level de 80000 savaşma gücü de yapabilirsiniz. 

    Zaten dediklerimi yaptıysanız siz de savaşma gücünün nasıl kasıldığını anlamış, yavaştan kendi kafanıza göre gitmeye başlamışsınızdır. Buradan sonra ki öneriler sadece aklınız da fikir oluşması içindir.

    * Alan Kralı [45-48][0-80000 SG]

    Etkinliği varsa her gün av askeri ve saray macerasını yapın. Saraydan gelen vipler gene kasaya.

    Bu seviyeler de ne kadar kalırsanız okadar savaşma gücü kasarsınız. Ben gene size beceri ile ilgili bilgi vermeyeceğim, size kalmış birşey.

    Biriktirmeye devam edin, hiç bir şeyi boş'a kullanmayın ve şunu unutmayın her leveli labirent mile alacaksınız. Görev ile level atlamak yok, olmamalı. 50'lik yüzükleri, aksesuarları alacaksınız daha. Lakin dert etmeyin 50 level de toplam 100.000.000 exp izniniz olacak. ( kısmetten )

    Yani dert edelecek birşey yok, acele etmenize gerekte yok. Hala 40 lık seti toparlayamadıysanız toparlayın, 48 leveli geçmeyin. 

    Eğer 70 k civarı savaşma gücü yaptıysanız, alan da ölmezsiniz zaten. Defans ve sihirli defans ağırlıklı ekipman yapabilirsiniz, sorun yapmaz, açık yaratmaz.

    Bu arada 48 level olduğunuza göre her gün

    Peri toplanacak

    rütbeler alınacak. Her gün çevre atılacak, boss kesilecek. 50 level olunca imparator şöhreti görevi gelecek, bu yüzden koyu kristalleri harcamayın. ( 200 adet )

    Liris, amazon, masal perilerini alın, kasa da beklesinler. Yeterince büyüme taşı felan birikmiştir. 50 level'e geçmek için acele etmenize hiç gerek yok, zevkini çıkartın. İşin içine peri girince 40 k savaşma gücü olan adama ölebilirsiniz.

    * İsteyenler 50 level ekipmanları dizmeye başlayabilir, aksesuarları alabilir.

    * Alan Kralı [45-48] == 50 Level ekipman

    50 level ekipmanlar 40 level ile aynı olacak, dediğim gibi çok para harcayacaksınız, +27 yapmak çok maliyetli. Bu yüzden her gün balık avından şans taşı alıp, onları %90 lık yapın. Aynı şekilde ekipmanlar komple hazır olmadan giymek yok. 50 level olmadık daha, acele etmeyin, ekipman hazır olsun.

    * Alan Kralı [45-48] == 50 Level olmadan 50 level ekipman nasıl alacağım

    Etkinlikten alacaksınız, madalya ile.

    * Alan Kralı [45-48] == Kader

    50 level için sihirli defans kaderini koyun kenara dursun.

    Saldırı, Kritik +RAKAM, Kritik +%, Defans, Sihirli defans şeklinde olacak.




    Hatam olduysa affola, 50-54 çok yakında gelecek. Benim hatam varsa uyarabilirsiniz, düzeltirim. Okuduğunuz için teşekkürler

    0

    6.2.2015

    Link kopyalandı.
  • PERCY65
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    peki ek sahne yapmadan nasıl 30 lvl ekipmanlarını alacaz ek sahne yapmazsak 20 lvl  set ile kalırız. 30 lvl ekipmanların her biri 20 tane şeytan taşı istiyor tek kişilik ek sahnedende çıkması çok zor o kadar şeytan taşının bunu nasıl halledecez peki.

    0

    25.4.2015

    Link kopyalandı.