Savaşçı Skilleri :
Çift beceri açıksa;
Ek sahneye göre ; düz vuruş , tam güç , max tanrının çağrısı, kalkan , mars kalkanı
Savaşa göre ; düz vuruş , tam güç , devamlı tanrının çağrısı , kalkan , kasırga
Çift beceri açık değilse ; savaşa göre kullanılan skillerin aynısı ek sahnede de kullanılır.
Savaşçının kullanması gereken kaderler sırasıyla;
Kesin olarak bulundurması gereken kaderler saldırı, defans,sihirli defans , yenilecek zarar -%, vuruşta kritik saldırı yaratılmaz zarar artışı%, bloke , hp
Savaşçının alması gereken birlik becerileri ;
Birlik becerilerinde ilk etapta alınması gereken birlik becerileri , güç , zırh ve beden.
Bunlar tamamlandıktan sonra altın , zeka , liderlik isteğe bağlı alınabilir.
NOT: Birlik becerileri ve kader dengesi sağlanmalıdır. Birlik becerilerine ağırlık verip kadere ağırlık verilmezse veya kadere ağırlık verilip birlik becerileri tamamlanmazsa denge bozulur. Gelen altınımızı dengeli olarak ikisine de kullanmalıyız.
Savaşçının arıtmaları ;
Arıtmalarda yıldız sayısı önemlidir fakat asıl önemli olan özelliktir. Savaşçıda temel olması gerekenler , güç zırh ve beden. Bunların yanında saldırı , sihirli defans , defans ve bloke seçeneklerinden isteğe bağlı yapılır.
Savaşçı değerli taşları ;
Savaşçı ekipmanlarında kullanılması gereken mozaik taşları saldırı , sihirli defans ve hp dir. Ekipmanların epik yapılması durumunda açılan 4. mozaiğe de defans kullanılır.
Öncelikle sihirli defans taşının kullanılmasının sebebi savaşçı karakterinin sihirli defansının diğer karakterlerden daha az , defansının daha fazla olmasıdır. Dengelemek amacıyla öncelikle sihirli defans taşının kullanılması önerilir.