ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Cezalar yetersiz. Kilitli

  • SiyahKuzgun
    Konu: 2 Yanıt: 5
    38 JFP
    Özel Koruyucu
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhabalar Yetkili :)

    Legend Online Oyundaki Cezaların Caydırıcılık özelliği  yetersizdir. Yaklaşık olarak 4 gün önce verilen 1 Günlük Banlarda Bunun kanıtıdır. Verilen 1 Günlük banın Sebebi İllegal Şöhret Kasma. Ve yapan kişiler belirleniyor ve verilen cezasa ise 1 gün.

    Legend Onlineda Unvalar ve Ne kadar Şöhret Toplaması Gerekli:

    Er: 2000 Savaş Alanı Şöhreti
    Teğmen: 4000 Savaş Alanı Şöhreti
    Özel Koruyucu: 7000 Savaş Alanı Şöhreti
    Acımasız Savaşçı: 10000 Şöhret
    Yüzbaşı: 32000 Şöhret
    Kutsal Süvari: 60000 Şöhret
    Süvari Baş: 88000 Şöhret
    Büyük Lider: 126000 Şöhret
    İmparator: 176000 Şöhret
    Dokunulmaz Lord: 240000 Şöhret

    Server Açılış Tarihide : 23 Temmuz 2013 ..

    Ve Suan 1 Serverda İmparator Ünvanı sayip Kişiler Var ki Bunu Yaklaşık 3haftadan  beri sayipler.

    Eger bu serverda söhret kasmak kolaysa neden bu İmparatorluk Unvanı sadece 4 kişide var. Bu 4 kişide ne garipki Bildiğim 2 kişi illegal Şöhret kasmakdan  dolayı 1 er  gün ban almışlardır. Ve Bu kişiler 30-40 k yakın bu şekilde illegal şöhret kastıkları sölenmekdedir.( Duyumdur bu )

    Legend Onlineda Şöhret Ekipmanları Çok önemlidir. Oyuncuyu çok farklı yerlere götürür Karşı Oyuncuya ve Canavarlara daha fazla vurur ve Daha  az yer Ayrıca Asker , Beden , Kritik Saldırsını ve blokoseni özellikleride geliştirir diger oyunculara göre. Her yönden oyuncuya ayrıcalık kadar Boss lara fazla vurur. Kahraman savaşında yararı olur. Kısacası Diger Oyuncularla Uçurumun açılmasına sebep olur. Oyunda Güçle alakalı bir dengesizlik oluşturur. Ve Diğer Oyuncularda bu güçe ulaşabilmek için verilen cezaların az olduğunu farkettıgınden dolayı oda İllegal yollara başvurur. ve bu başvurularda yoğunlaşmaya başladı.Ayrıca Dürüst oynamak isteyen oyunculardan oyundan sogur ve oyunu bırakır.

    Bu tarz Oyunlarda Bu tazr hilere basvuran kişilere verilen evrensel bir ceza vardır. Mesala bir kaç oyundan örnek verecem Knightonline NPT Yaparsan ve farkedilirsen tum NP silinir ve 1 ay ban alırsın. 2 .sinde Suresiz banlanırsın. Bu joygame bazı oyunlarında bu sekılde olmakdadır. illegal olarak kastıgı her sey  silinir gerek duyarsa GM o kişiyi banlar.  

    Legend Onlineda Bu şekilde olması gerekli bu şekilde yaptıgı kesinleşen kişilere Şöhretlerini sıfırlanması gerekli. Ki digerlerine örnek olsunki kimse yapmamasın. 

    NOT: Duyumlarıma göre Yetkililer Server 4 bu büyük çapta yapılıyormuş. 

    Kolay Gelsin..

    0

    22.1.2014

    Link kopyalandı.
  • Daphne
    Konu: 3 Yanıt: 28
    126 JFP
    Er
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Özel Koruyucu

    Oyunda hile yapan karakterlere gerekli ceza işlemi uygulanmaktadır. Konuyla ilgili bir durumla karşılaşırsanız fotoğrafıyla birlikte destek talebi açabilirsiniz. İyi oyunlar

    0

    13.3.2014

    Link kopyalandı.