EA SPORTS FIFA World Kayıt ve Kurulum Adımları Detaylı Anlatım

1. Adım: İnternet tarayıcınızdan https://www.easportsfifaworld.com/tr websitesini açın. FIFA World oyununu oynamak için Origin hesabına ihtiyacınız vardır. Eğer Origin hesabınız bulunmuyor ise aşağıdaki adımları izleyerek “Ücretsiz” yeni bir hesap açabilirsiniz.

2. Adım: Origin hesabınız var ise; sayfanın sol üst kısmındaki alana“eposta adresi ve şifrenizi” girerek oturum açabilirsiniz. Yeni Origin hesabı oluşturmak için ise; sayfanın sağ üst kısmında yer alan “Ücretsiz Oynamak İçin Hemen Kaydol” yazısına tıklayın.

3. Adım: Açılan kayıt sayfasında sizden istenen bilgileri girdikten sonra “Kaydol” yazısına tıklayarak hesabınızı oluşturun.

4. Adım: Başarılı bir şekilde gerçekleşen kayıt işlemi sonrasında açılan sayfada yer alan “Şimdi FIFA World İndir” yazısına tıkladıktan sonra bilgisayarınıza inen “EASportsFIFAWorld.exe” dosyasını çalıştırın.

5. Adım: İndirilen kurulum dosyasını çalıştırdıktan sonra açılacak yükleme talimatlarını devam ettirin.

6. Adım: Origin programı Kuruluma devam etmek için kullanıcı sözleşmesini okuyup onayladığınızı belirten kutucuğu işaretleyip “ OK “ ile devam edin.

7. Adım: Daha önceden sahip olduğunuz Origin hesap bilgileri veya 3. Adım’daki Kayıt sayfasında belirlediğiniz Origin hesabınız ile oturum açın.

8. Adım: Origin hesabınız ile giriş yaptıktan sonra açılan Origin ekranında FIFA World oyunu otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.

9. Adım: Başlayan FIFA World kurulumunda açılan ilk ekranda oyunu oynamak istediğiniz dili seçebilirsiniz.

10. Adım: FIFA World oyununu kurmak istediğiniz klasörü belirteceğiniz bu aşamayı “Next” yazısına tıklayarak geçebilirsiniz.

11. Adım: En son kurulum aşamasında ise diğer kullanıcı sözleşmelerini okuyup onay kutusunu işaretledikten sonra “Download Now” yazısına tıklayarak indirme işlemine başlayabilirsiniz. Origin programı otomatik olarak FIFA World oyunu (ve en son güncellemeleri) yükleyecektir.

12. ve Son Adım: Kurulum işleminin bitmesi ardından FIFA World oyununu oynamaya başlayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Zorunlu – Internet Bağlantısı
Mouse aygıtı
Windows® XP SP3 1GB / Windows® Vista & 7 2GB
Dual-Core CPU (Intel Core2 Duo E4300 @ 1.8GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+)
DirectX 9.0c, Shader 3.0, GeForce 6600 GT / Radeon X1600 XT / Intel GMA X4500
3.9GB boş disk alanı (1.9GB başlangıç indirmesi)
Genişbant Internet 256kbit/s indirme, 64kbit/s yükleme
1024 x 768
Düşük seviyeye ayarlanmış grafik kalitesi
MSAA off
VSYNC on