ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

​Yabancı Film İzle

  • arr10aaa
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Yabancı Film İzle

    Yabancı film sektöründe özellikle bilim kurgu üzerine çok iş çıkarıyorlar. İlk bilim kurgu filminin yapımcısı olan Georges Méliès, 1902 yılında karşımıza çıktı.Aradan onlarca yıl geçti ve üzerine binlerce film yapıldı ve şuan geldiği noktayı hepimiz biliyoruz. Aslında yabancı bilim kurgu filmleri kategorisi genellikle hepimizin hayal ettiği, merak uyandıran 20-30 yıl sonra "uçan arabalar olacak, görüyoruz!" tarzı düşüncelere kapılıp hep hayal ettiğimiz tarzda.İnsanların hayal dünyasını genişlettiği gibi aslında pek çokta yararı var. Özellikle fikir olarak, konu olarak bizlere bu uzun hayat yolculuğunda hep yardımcı olmuştur.Ne kadar sadece hayal ve düşünce tarzlarına yönelik olsa da bu tarz filmler, geçmişle şuanı kıyasladığımız da aslında bir çoğu yapılmış hatta denenmiştir. Örnek vermek gerekirse uçan taksiler, bilgisayar korsan yazılımları, 3 boyutlu televizyonlar vs. bunlara bir çok örnek verebiliriz. Bunların çoğu ülkemiz de zaten denenma aşamasın da çoğu geliştirilme aşamasında. Tabi ki ışınlanmayı, geçmişe seyahet etmeyi, geleceğe gitmeyi bunlar hepimizin hayallerinde ortak buluşma noktası. Teknoloji daha o kadar ilerleyemedi ki, geçmişe dönelim! Dediğinizi duyar gibiyim.
    Çoğumuz da bu sıkıcı hayatımız dan uzaklaşıp, bi 15-20 yıl sonra ki halimi merak ediyorum, beni 2050'ye 2300'e ışınlayın diyoruz.Ama üzülerek söylüyorum ki böyle birşey mümkün değil, fazla abartmaya da gerek yok! :)

    Yeni Çıkan Yabancı Filmler

    Ne kadar bizim ülkemizin yerli bilim kurgu filmlerini desteklesek, sinemalara bilet yetiştiremesek kapalı gişe oynatsakta maalesef ki bu kategoriye yoğun olarak film çekimi mevcut değil.Yabancılar işin çıtasını bayağı yükseltmiş halde oscar üzerine oscar ödülü alıyorlar. Hakkını da vermiyorlar değil, özellikle teknoloji imkanlarını çok iyi kullanıp sınırları zorluyorlar bu konu hakkında. Bizi de ekran başına kitleyip, defalarca izletmeyi başarıyorlar.Yeni çıkan bilim kurgu filmleri kategorisine yinefilm.com üzerinden ulaşabilir, en çok izleneny yabancı film izle yada film izle olarak filtreleyip arama yapabilirsiniz. Bu kategori altında yüzlerce film ve dizi var eminiz ki ne izlesem diye artık düşünmeyeceksiniz ve zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız.

    0

    19.6.2019

    Link kopyalandı.
  • arkanbozdemir
    Konu: 44 Yanıt: 49
    587 JFP
    Çavuş
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Güncel filmleri yayınlayan https://foxfilmizle.com/ adresinide ziyaret etmenizi isterim. Film sitesi yayınlandığından beri reklamsız ve hd filmler paylaşmaktadır.

    0

    6.8.2019

    Link kopyalandı.
  • Alibaba10513
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    ben de bir site buldum www.fullhdfilmizleyo.com yeni Yerli Film izle me sitesi

    0

    22.8.2019

    Link kopyalandı.