ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wordpress tema indir

  • meisterneister
    Konu: 20 Yanıt: 20
    260 JFP
    Onbaşı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    The NewsMag Wordpress Teması
    The Newsmag Wordpress teması ile birlikte gelişmiş özelliklere sahip magazin ve haber siteleri oluşturma şansına sahipsiniz. Bu temanın getirdikleri ile birlikte sadece haber veya magazin siteleri değil aynı zamanda blog ve kişisel siteler de oluşturulabilir. Wordpress ortamında kullanılabilir tüm değişiklikleri bir arada bulmak istiyorsanız bu temayı kullanmanızı tavsiye edebiliriz. Pek çok özelliği yer alan The NewsMag Wordpress teması ile birlikte “Son Yazılar, Ana Başlık, Özel Sosyal Medya Menüsü” gibi pek çok farklı özelliği de sahip olacaksınız. Bu özellikler sayesinde sitenizin hem daha ilgi çekici bir tasarıma hem de estetik açıdan son derece başarılı bir görsel dile sahip olacağını unutmayın. Ücretsiz tema indir seçeneği ile birlikte bu temayı indirebilir ve temayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu tema ile birlikte Bileşenler sayesinde Magazin tasarımının bütün özelliklerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Wordpress tema indir seçeneği ile birlikte gelişmiş özelliklere sahip olan bir haber sitesi veya blog site sahibi olabilirsiniz. Tek yapılması gereken indirme seçeneklerinden yararlanmak ve aklınızdaki siteyi gerçekleştirmektir.
    MH Magazine Lite Wordpress Teması
    MH Magazine Lite Wordpress teması, adından da anlaşılacağı üzere özellikle magazin ve dergi siteleri, haber siteleri, profesyonel veya amatör blog kullanımı ve pek çok farklı diğer web sitesi tasarımı için son derece başarılı özelliklere sahiptir. MH Magazine Lite Wordpress teması, ücretsiz bir şekilde kullanılan en etkileyici temalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Haber, siyaset, yaşam tarzı, iş, spor, kişisel blog, moda, araçlar ve diğer pek çok konu için son derece uyumlu bir tema olması ile dikkat çekiyor. Ayrıca bu temanın farklı olarak bir de ücretli sürümü bulunmaktadır. Wordpress tema indir seçeneği ile birlikte ücretli versiyona geçip daha farklı özellikler ile daha kullanışlı seçeneklere erişim sağlama şansınız da bulunuyor. Müthiş özelliklere ve etkileyici bir kullanışlılığa sahip olan MH Magazine Lite Wordpress teması ile birlikte keyifli ve kullanışlı özelliklere sahip olacağınızı unutmayın. Ücretsiz tema indir seçeneği ile birlikte ücretsiz versiyonu kullanabilir ve kişisel blog veya dergi özelliklerinden yararlanabilirsiniz. İsterseniz de ücretli versiyon ile başka özelliklere sahip olabileceğinizi tekrar hatırlatalım.
    ColorMag Wordpress Teması
    ColorMag Wordpress teması ile birlikte son derece kullanışlı ve etkileyici bir arayüze sahip olabileceğinizi söyleyebiliriz. Pek çok bileşenin bir arada yer aldığı temalardan biri olarak karşımıza çıkan ColorMag Wordpress teması haber siteleri, gazeteler, magazinler, yayımcılar ve kurumsal pek çok site için ideal bir hizmet vermektedir diyebiliriz. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz bu temadan yararlanmak adına ücretsiz tema indir seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu tema ile birlikte sadece magazin veya haber sitesi değil; geniş çaplı bir profesyonel blog sitesi özelliklerine de sahip olabileceğinizi unutmayın. Pek çok kategori ile birlikte farklı içerikler sayesinde şekillendirebileceğiniz ColorMag Wordpress teması, son derece kullanışlı bir tema olarak dikkat çekiyor. Wordpress tema indir seçeneği ile birlikte sizler de bu temayı indirip kendinize göre bir site oluşturma şansına sahipsiniz. Haber sitesi veya dergi gibi kullanımlar için son derece ideal olan ColorMag Wordpress teması ile birlikte aynı zamanda kişisel blog bir site oluşturabileceğinizi de unutmamalısınız. Farklı özelliklere sahip olan ColorMag Wordpress temasının demo versiyonu da bulunuyor.

    0

    8.10.2020

    Link kopyalandı.