ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Ücretsiz Wordpress Temaları Nasıl İndirilir?

  • meisterneister
    Konu: 20 Yanıt: 20
    260 JFP
    Onbaşı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Wordpress, kullanıcılara çok sayıda özellik sunan ve bunu ücretsiz bir şekilde yapan hazır php blog scriptidir. Çeşitli eklentiler ve temalar ile Wordpress üzerinde yapamayacağınız şey sayısı çok azdır. Wordpress temaları ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılmaktadır.
    Ücretsiz Wordpress Temaları Nasıl İndirilir?
    Ücretli temaların aksine ücretsiz wordpress temaları da kullanıcılara oldukça fazla imkan ve özellik sunmaktadır. Bu temalara örnek vermek gerekirse Hesta, Friyan, Smile Charities gibi temaları sayabiliriz. Bu yazımızı yazmamızın temel sebebi ise ücretsiz temaları indirerek kullanmanızı sağlayan temaindir61.com sitesini size tanıtmak. Sitede bulunan Wordpress temaları kategorisi üzerinden ücretsiz wordpress temalarına ulaşabilir ve sitenizde kullanmaya başlayabilirsiniz.
    temaindir61.com’da çok sayıda bulunan Wordpress temalarının dışında ayrıca bol sayıda vbullettin, blogger ve opencart gibi diğer ücretsiz sistemlerinde temaları bulunmaktadır. Siteden ücretsiz wordpress teması indirmek için yapmanız gereken tek şey ise sitede bulunan beğendiğiniz ücretsiz wordpress temasına girerek yazının içerisinde bulunan temayı indir seçeneğine tıklamak. Sonrasında indirdiğiniz dosyayı Wordpress admin panelinin tema yükle bölümünden yükleyerek aktif hale getirebilirsiniz.

    0

    19.10.2020

    Link kopyalandı.