ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sacekimi.co

  • arkanbozdemir
    Konu: 44 Yanıt: 49
    587 JFP
    Çavuş
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Saç Ekimi Süreci[/b]

    Saç dökülmesi herkesin karşılaştığı bir problemdir. Bazı durumlar dökülme ilerlemekte ve kalıcı olmaktadır. Yaşanan bu durumlara gelişen teknoloji ile çözümler üretilmiştir ve çok başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Saç dökülmesinin kesin çözümü ise saç ekimi[/b] yaptırmaktır.
    Saç ekimini düşünüldüğü zaman akla bir yaş sınırı olup olmadığı gelmektedir. Aslında asıl kriter saç derisinin özellikleri ve tipidir. Diğer faktör ise dökülmenin devam edip etmemesidir. Genellik ile 40’lı yaşlardan sonra dökülmeler azalmaktadır.

    Saç ekilmesi hakkında bilinen en büyük eksikliğin saçın ekilip yeniden çıkması bir süreçtir. Bu tedavi için kişinin uygun olduğu belirlendikten sonra saçlar ekilmektedir. Daha sonra deri üzerinde kırmızı renkli kabuklanmalar meydana gelmektedir. Yaklaşık 10 gün içerisinde kabuklar iyileşmektedir. Ekilen saçlar ilk önce dökülecektir. Zaman içerisinde ekilen saçlar çıkmaya başlayacaktır. Bir yılın sonunda saçların %95’i çıkmış olmaktadır. İlk üç ay içinde belirgin bir değişiklik görülecektir. Süreç tamamlandığında saçlarınız doğal görünecektir.  Saç derinizde iz ya da yara kalmayacaktır.

    Saç ekimiyle ilgili merak edilen bir nokta ise zararlı olup olmadığıdır. Son derece zararsız bir işlemdir. Kullanılan yöntemlerde lokal anestezi kullanıldığı için ağrı ya da acı hissi de oluşmamaktadır.  Her kişinin saç yapısı ve dökülme problemleri farklı olmaktadır. Bu neden ile çeşitli teknikler kullanılmaktadır. Bu teknikler içinde en çok tercih edilen FUE tekniğidir.

    0

    30.1.2020

    Link kopyalandı.